Kun Carlo Abarth perusti brändinsä 15. huhtikuuta 1949, hän ei koskaan uskonut tutustuvansa 2000-luvulle. Fiat on kuitenkin pitänyt siitä huolta (joskus paremmin ja välillä huonommin), kunnes se saapuu meidän päiviimme. Ja lisäksi se on tehnyt niin pitäen olemuksensa ennallaan, eli kehittänyt ja myynyt mausteisia versioita malleistaan. Nyt sukupuuttoon kuolleiden FCA- ja PSA-konsernien yhdistymisen myötä niiden tulevaisuus jäi kuitenkin ilmaan ja sidottiin «vanhaan» malliin.

Kaiken kanssa, näyttää siltä, ​​että Abarthin suunnitelmat ovat selkiytymässä. Olemme äskettäin tienneet, että he ovat palanneet Brasiliaan tuotteen kanssa, jonka pitäisi antaa sinulle suurta tyydytystä. Kyse on uudesta Fiat Pulse Abarth mutta se ei ole viimeinen malli, joka näkee valon skorpionin edessä. Muistatko, kun X-Tomi Design julkaisi renderoinnin hypoteettisesta Abarth 500e? No, kiinnitä huomiota, tämä kuva voi olla todellisuutta tyhjästä…

Abarth 500e saattaa tulla markkinoille vuonna 2022…

1647410633 340 Abarth saattaa julkistaa Fiat 500en mausteisemman version muutamassa paivassa

Auto Carin mukaan italialaisen yrityksen johtaja olisi vahvistanut, että he työskentelevät Fiat 500e:n «kuumeimman» version parissa. Ilmeisesti Olivier François olisi sanonut sarjan sanoja, jotka vahvistaisivat paitsi sen, että he työskentelevät asian parissa, myös sen, että se voisi nähdä valon hyvin pian.

«Puolitoista vuotta sitten sanoin sen ei voi olla niin vaikeaa tehdä Abarth-versio sähköisestä 500:sta. Sähköautoilla on jo nyt hauska ajaa. Hyvä uutinen on se työskentelemme aktiivisesti sen eteen ja kun se on vahvistettu, se on suhteellisen nopea»

”Huono uutinen on, että sen toimittaminen on monimutkaisempaa kuin luulin. Jos haluat tehdä oikean Abarthin, ei ole sama sähköinen voimansiirto. Kun sinulla on haluamasi teho ja vääntö, se ei ole sama voimansiirto, vaihteisto tai jarrut… kaiken on mukauduttava»

«Se tulee olemaan fantastinen. Soundista tulee erittäin mielenkiintoinen. Siellä on mahdollisuus olla hiljaa vai ei.»

Täältä kaikki on tuntematonta. Tämä viimeinen lause sopii kuitenkin täydellisesti viimeiseen markkinointikampanja, joka teki skorpionin talon. Siinä, jos muistat oikein, he etsivät apua valitakseen äänen, jonka tulevaisuuden AVAS-varoitusjärjestelmä lähettää Abarth 500e. Lisäksi,

”Markkinoinnin osalta se on täysin erilainen merkki kuin Fiat. The Abarth-fanit eivät ostaisi Fiatia ja päinvastoin. Se on pohjimmiltaan yksi auto, 500, ja kaksi täysin erilaista tavoitetta. Hyödynnetään yhteisöäottaa heidät mukaan kehittämiseen. Sosiaaliset verkostot sopivat siihen ihanteellisesti”

Se, mikä ei sovi yhteen, on se Saatoin nähdä valon minä hetkenä hyvänsä koska Olivier François ei ole sanonut sitä milloinkaan. Siksi meidän on seurattava brändin liikkeitä, koska ne voivat yllättää meidät milloin tahansa…

Lähde – Valmentaja