Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Aiways on yksi kiinalaisista valmistajista, joka haluaa menestyä Euroopassa. Sen nimi ei ehkä kuulosta tutulta ja olet oikeassa, koska se perustettiin vain 5 vuotta sitten, vuonna 2017. Heillä on kuitenkin strateginen suunnitelma, josta ei puutu yksityiskohtia, kuten se, että on kehitetty tyhjästä mallit, jotka on suunniteltu Euroopassa. Ja heidän työnsä tulos näkyy Airways U6a malli, jonka pitäisi soittaa kelloa Vai eikö se niin ole…?

Olemme puhuneet hänestä jonkin aikaa ja viimeksi äskettäin. Tarkemmin sanottuna, kun brändistä vastaavat ilmoittivat siitä validointi- ja testitestit olivat loppumassa. Lisäksi he hyppäsivät altaaseen lämmittämään aihetta ja julkaisivat sarjan kuvia, joissa saatoimme nähdä hänet naamioituneena. No, määräajat ovat päättyneet ja nyt he ottavat askeleen kohti tee siitä virallinen kaikkiin maihin, joihin se saapuu.

Aiways U6:n muotoilu on vahva ja, riippuen kulmasta, josta katsot, barokkimainen Euroopan markkinoiden makuun…

Airways U6

Kuten olemme jo sanoneet, jossain muussa tapauksessa Aiways U6:n linja on voimakas. Siinä määrin, että 4,8 metriä pitkä, 1,88 metriä leveä ja 1,64 metriä korkea se kilpailee Volkswagen ID.4:n, Skoda Enyaq iV Coupén ja Kia EV6:n kaltaisten mallien kanssa. Lisäksi sen akseliväli on 2,8 metriä, joten siihen mahtuu tehokas akku. Joka tapauksessa se erottuu a tyylitelty kori ja aerodynamiikka a Cx 0,248

Näiden tietojen saamiseksi päällirakenne on varustettu elementeillä, kuten ulkoreunoihin menevät ohjaimet, joiden avulla voit siirtää korin ilmavirtaa. Sen lisäksi, että siinä on myös diffuusori ja spoileri, jotka «liimaavat» sen maahan. Kaiken kaikkiaan voisimme verrata sitä Skodaan, varsinkin kattolinjan muodon tai sen vuoksi, miten se yhdistää taka- tai kevytmetallivanteiden muotoilun. Silti siinä on omat tyylinsä elementit.

U6:n etuosa on oma ja erottuu edukseen Full LED -optiikan sijainti ja muotoilu. Toisaalta säleikkö ja puskuri on tasattu auttamaan aerodynamiikkaa saavuttamaan edellä mainitut tiedot. Lisäksi oven avauskahvat ovat samalla tasolla ovilevyn kanssa. Lopuksi vaa’an lopullinen paino on 1 790 kiloa teräksen ja alumiinin käytön ansiosta elementeissä, kuten etu- tai taka-McPherson-jousitus.

Kuten se on sisällä…?

Airways U6

Sisällä se erottuu joukosta 8,2 tuuman digitaalinen kojetaulu ja 14,6 tuuman keskuskosketusnäyttö. Hengen antamiseksi heillä on Android-järjestelmä ja jos se on yhteydessä Internetiin, se voidaan päivittää OTA:n kautta. Suunnittelun ja sisustuksen suhteen se esittelee minimalistisen profiilin, jonka rikkovat istuinten, ovien ja kojelaudan yläosan vaaleanpunaiset ja siniset sävyt. Laatu yleisesti ja visuaalisesti näyttää korkealta…

Aiways ilmoittaa matkustamon asumiskelpoisuudesta, että U6:ssa on tarpeeksi tilaa viidelle aikuiselle matkustajalle. Eikä vain sitä, he osoittavat sen cTavaratilan tilavuus vaihtelee 472 litrasta 1 260 litraan riippuen siitä, onko takarivin istuimet taitettu alas. Tätä varten kiinalainen talo on käyttänyt uutta litiumioniakkua, jossa on sandwich-design, jossa on pienemmät CATL-kennot, mikä vähentää sisätilojen varastamaa tilaa.

Erittäin moderni tekniikka 160 kW:n teholle, jopa 400 km:n autonomialle WLTP:n mukaan ja vain 1790 kilon painolle…

Airways U6

Kaiken kanssa, tärkein asia Aiways U6:ssa on ihosi alla. Ennen kaikkea, jos haluat kilpailla lukuisia eurooppalaisia ​​kilpailijoita vastaan, joihin sinun on mitattava itsesi. Tarkoitamme sähköistä voimansiirtoa, joka antaa sille elämän ja joka tuotemerkin mukaan koostuu a vain edellisessä junassa sijaitseva sähkömoottori. Voima saavuttaa 272 hv ja 315 Nm vääntömomentti hallinnoitiin a automaattinen lähetys suhteesta.

Ruokkiessaan hän turvautuu a litiumioniakku, jonka energiakapasiteetti on 63 kWh. Brändin mukaan se allekirjoittaa keskimääräisen autonomian, joka perustuu WLPT-homologaatiostandardiin, joka saavuttaa 400 kilometriä. Sen täyttöaika voidaan suorittaa enintään 90 kW:lla Se tehdään tasavirralla. Tällä tavalla se nousisi 20 %:sta 80 %:iin latauksesta noin 35 minuutissa. Toiminta voi olla myös kolmivaiheista 11 kWh teholla AC:lla.

Kiihtyvyystietojen mukaan U6 kiihtyy nollasta sataan kilometriin tunnissa alle 7 sekunnissa. Omalta osaltasi huippunopeus on elektronisesti rajoitettu 160 kilometriin tunnissa. Ottaen huomioon kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet, brändi ilmoittaa keskimääräisen sisällön hyväksytyn kulutuksen. WLTP-protokollan mukaan akun sähköenergian kulutus vaihtelee välillä 16,6-15,9 kWh 100 kilometriä kohden.

Milloin U6 saapuu Espanjaan…?

Airways U6

Kuten olemme jo keskustelleet jossain muussa yhteydessä, Aiways aikoo pian laajentua kaikkialle Eurooppaan. Ja tätä varten se hyödyntää Shanghaissa sijaitsevaa tutkimus- ja kehityskeskusta ja tehdasta sekä Changshussa sijaitsevaa akun teknistä keskusta. Euroopassa se on perustanut pääkonttorinsa Müncheniin ja toteuttaa a U6:n esittelykierros mantereen pääjakelijoille. Niin se on viikkojen kysymys Ensimmäiset yksiköt saapuvat.

Lähde – Aways