Kun brändillä ei ole hyviä uutisia näköpiirissä, se ei voi antaa maailman unohtaa sitä. Se on kuin hai; kun hän haistaa verta, hän etsii helppoa saalista. no okei kuitenkin Alfa Romeo on innoissaan uuden Tonalen debyytistä, se ei voi jättää jälkeensä muita mallistossaan olevia malleja. Ja se ei ole niin, että niitä on ollut monta sen jälkeen Julia ja Stelvio he kestävät kaupallisen vetovoiman tällä tavalla samalla kun heidän premium-kilpailijansa loistavat.

Siksi italialainen yritys päättää aika ajoin päivittää valikoimansa mehukkaalla erikoisversiot. Tällä kertaa he julkaisevat sellaisen on nimi «Estrema». Kuten julkaistussa virallisessa lehdistötiedotteessa selitetään, se on suunniteltu puristeille. Ne osoittavat myös, että se on ensimmäinen maailmanlaajuinen erikoissarja, joka saavuttaa korkein tekninen hienostuneisuus ja ajodynamiikka. Haluatko tietää, mitä he tarjoavat…

Alfa Romeo asettaa «Estrema» -maalin sarjan korkeimmaksi, kun Quadrifoglio Verdeä ei lasketa…

Alfa Romeo Stelvio Estrema Special Edition

No, ensinnäkin yksi esteettinen, joka ei eroa sarjan muihin versioihin verrattuna. Tekninen ja suunnittelutiimi on kuitenkin keskittynyt listojen ja valmiiden elementtien esittelyyn hiilikuitu. Teoriassa niiden tarkoituksena on keventää sarjaa, mutta ne rajoittuvat Grilli, peilit ja osa kojelautaa. Amen joillekin 19 tuuman vanteet Giuliassa ja 21 Stelviossa viimeistelty tummalla sävyllä.

Emme myöskään voi unohtaa Estrema logo. Ovien sisällä heidän istuimet on puettu Alcantara-pukeutumiseen kontrastivärisin punaisilla tikkauksilla. Täydennyksenä se käynnistää tehokkaan ja mielenkiintoisen harman kardon äänijärjestelmä yhteensä 14 kaiuttimella. Mutta tämä ei ole ainoa asia, koska heillä on mukautuva jousitus Alfa Active Suspension yhdistettynä CDC alustan ohjaus ja Itselukittuva tasauspyörästö.

Lehdistötiedotteen mukaan Alfa Romeo Stelvio ja Giulia Estrema on suunniteltu…

«Tietävä asiakas, vähemmän omistautunut esteettiselle lihaksistolle, mutta tarkkaavaisia ​​teknisiä ratkaisuja pystyy tarjoamaan tasapainon ja erinomaisen ajodynamiikan»

Mitä tulee sen tekniikkaan, koska se on huippuluokan versio, heillä on liuotinvastemoottorit. Molemmissa tapauksissa niillä on bensiinissä 280 hv 2.0 turbo ja 210 hv 2.2 litran diesel. Vaihteistossa ne luottavat 8-vaihteiseen automaattiseen katkaisuun, joka lähettää voiman maahan kaikkien neljän pyörän kautta. Siksi heillä on rahaa Alfa Romeo Q4 -nelivetojärjestelmä.

Mielenkiintoisena tosiasiana sen osoittamiseksi on esitelty Hinwilissä Alfa Romeo F1 Team ORLENin pääkonttori. Sen saapuminen markkinoille tai sen hinnat ovat toistaiseksi tuntemattomia, mutta ei kestä kauan, kun meillä on nämä tiedot…

Lähde – Alfa Romeo