Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

He sanovat että on tärkeää tuntea historiamme ymmärtääksemme nykyisyyttämme ja voidaksemme ennustaa tulevaisuutta. Tämä on yksi historian periaatteista, ja sitä voidaan soveltaa useisiin eri näkökohtiin. Jos menemme autoalaan, voimme olla esimerkkinä siitä klassisten ajoneuvomerkkien osastot. Lähes kaikilla yrityksillä, varsinkin vanhimmilla, on osasto, joka on vastuussa kaikkien klassikkojensa hemmottelusta.

Sen ansiosta he säilyttävät historiansa ja ennen kaikkea tuovat myyttisiä malleja nykypäivään. joka näki valon vuosia sitten. Yhtä hyvin, Alfa Romeo ottaa askeleen eteenpäin liittyäkseen menneisyydestä huolehtimisen «muotiin» ja tekee sen Baijerin parhaiden premium-yritysten puhtaimmalla tyylillä. Hän on luonut «Classiche»-osaston joka jollakin tavalla laajentaa vuonna 2016 käynnistettyä «alkuperätodistus» -ohjelmaa, jolla se sertifioi malliensa aitouden…

Alfa Romeo Classiche -ohjelmalla brändi haluaa suojella historiaansa Stellantis Heritage Departmentin kanssa…

Alfa Romeo GTV 2003

Kuten Alfa Romeo selittää, Classiche-ohjelma jaetaan kolmeen osaan: Alkuperätodistus, aitoustodistus ja palautus. Lisäksi he luovat myös erityisen verkkosivuston tehdäkseen sen tunnetuksi ja auttaakseen kaikkia, jotka omistavat brändin klassikon ja haluavat osallistua tähän projektiin. Sen toimintaan ja sertifikaattien allekirjoittamiseen ovat mukana brändin johto, Heritage-tiimi ja brändin historian asiantuntijat.

The «Alkuperätodistus» -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden Tutustu jokaisen auton historiaan sen alustanumeron kautta. Omalta osaltasi «Aitoustodistus» analysoituaan ajoneuvon yksityiskohtaisesti ja tarkastettuaan sen tuotantotiedot ja tekniset tiedot yrityksen asiakirjoista ja kulttuuriperintöosaston tuella, todistaa kyseessä olevan klassisen ajoneuvon aitouden.

Lopulta «Restaurointipalvelu» on saatavilla yksityisasiakkaille. Ne tarjoavat palveluitaan ja vaihtelevat rutiinihuollosta täydelliseen kunnostukseen: diagnoosi, esteettinen ulkokuori, mekaanisten osien korjaus tai validointitestit. Kaiken kaikkiaan, jos sinulla on klassinen Alfa ja haluat antaa sille uuden mahdollisuuden, tiedämme tästä ohjelmasta Auto e Moto d’Epocan 39. painos.

Mukaan Jean Philippe Imparaton sanat – Alfa Romeon toimitusjohtaja…

«Alfa Romeo käy läpi historiansa keskeistä vaihetta. Historiallinen ajanjakso, jota käymme läpi, on todellista kehitystä. Brändin tulevaisuuteen sisältyy erittäin kunnianhimoisia tavoitteita, joiden tavoitteena on määritellä urheilullisuuden käsite uudelleen 2000-luvulla, samalla kun se pysyy uskollisena sen DNA:lle. Kun suunnittelemme tulevaisuutta, perintömme on aina tärkein inspiraation lähde. Meille Alfa Romeo Classiche -perintöohjelma pyrkii vahvistamaan historiallista autoperintöämme sertifioimalla vanhojen Alfa Romeojen aitouden ja puhaltamalla uutta elämää upeisiin esimerkkeihin, jotka edelleen kiehtovat ja innostavat autojen harrastajia ympäri maailmaa.

Saa nähdä onnistuuko se kuitenkin tämä uusi premium Alfa Romeo sillä näyttää olevan hieno tulevaisuus…

Lähde – Alfa Romeo