Alfa Romeo Tonalen syntymä on kestänyt kauemmin kuin olisimme toivoneet. Siitä, kun lakkautettu FCA-konserni esitteli sen yhteiskunnalle, käsitteellisessä muodossa, tähän mennessä on kulunut kolme vuotta. Kuitenkin, kuten lähes kaikissa italialaisen talon tuotteissa on tapana, sen ulkonäkö näyttää siltä, ​​ettei se ole vaurioitunut. Näin ollen parilla säädöllä täällä ja parilla säätöllä se syntyi melkein konseptiin jäljitettynä.

Ja juoksemisen jälkeen Alfa Romeon luoma laukaisusuunnitelma On aika valmistaa ensimmäiset yksiköt. Tämä on seuraava askel brändin lanseerauksessa, sen myynnin aloittamisessa, jotta ensimmäiset asiakkaat voivat nauttia ajoneuvoistaan. Joten se on sitä jotta hype ei laantuisi Stellantis on julkaissut uuden virallisen lehdistötiedotteen muutamilla kuvilla, joissa hän lisäksi käyttää tilaisuutta hyväkseen kertoakseen toisenkin uutisen. Huomaa, vaikka emme tiedä, saapuuko se Espanjaan.

Alfa Romeo Tonale lanseeraa erikoisohjelman, jonka avulla asiakkaat voivat ilmaista tyytyväisyytensä päivittäiseen käyttöön…

Tonale

En tiedä tiedätkö, että Alfa Romeo Tonale on valmistettu historiallinen «Giambattista Vico» -tehdas, joka sijaitsee Pomigliano d’Arcon kaupungissa. No, tämä myyttinen tuotantokeskus on yksi Stellantisin kuuluisimmista ja nyt yksi teknologisimmista. Tästä syystä yrityksen vastuuhenkilöt valitsivat hänet tekemään sen uudelleen ja viemään sen haluamaansa paikkaan. Eli «kolmen Baijerin Marian» huipulla: Audi, BMW ja Mercedes-Benz.

Silti näinä päivinä Tonalen kolmen ensimmäisen valmistetun yksikön toimitus on tapahtunut. Ja asiakkaat, jotka ovat hankkineet ne, ovat Alfa Romeolle läheisiä ihmisiä. Lisäksi he käynnistävät uuden ohjelman, joka vahvistaa brändiä. Onko tuo osaa antaa tärkeitä mielipiteitä ja palautetta auton ajamisesta omistetussa 24/7-puhelinkeskuksessa.

Ja kysyt itseltäsi, mihin tämä ohjelma on tarkoitettu? Alfa Romeon markkinoinnista ja globaalista viestinnästä vastaavan johtajan Francesco Calcaran mukaan parantaa tuotteiden laatua ja asiakaspalvelua. Itse asiassa lehdistötiedotteesta voimme lukea, että…

«Olemme pakkomielle laadusta ja se on ohjannut meitä koko Tonale-projektin ajan. Olemme pääasiassa huolissamme tuotteen laadusta, mutta se ei ole vielä kaikki. Laatu on asia, jonka asiakas kokee ostoprosessin alusta viimeiseen omistuspäivään. Luotamme Tonalen laatuun, joka saavutettiin tiimin, tavarantoimittajien ja Pomigliano D’Arcon tehtaan kovan työn ansiosta. Pitääksesi a läpinäkyvä ja jatkuva viestintähalusimme ensimmäisten asiakkaidemme osallistuvan erityisohjelmaan, jossa he voivat ilmaista mielipiteensä ajoneuvon päivittäisestä käytöstä”

Pystyvätkö he tarjoamaan baijerilaisten kilpailijoidensa tasoa premium-tuotetta? Tuleeko tämä ohjelma maahamme? Katsotaan…

Lähde – Alfa Romeo