Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Alpha Montage Coupe on ollut viikon yllätys. Kuten kaikki hyvin tiedätte, ellemme muista, jenkkitalo on erikoistunut «harvinaisten» ja äärimmäisten maastoajoneuvojen kehittämiseen. Eikä vain sitä, se on yksi niistä on alusta alkaen panostanut sähköön malliensa luomiseksi. No, kun ajattelimme, ettei hän voi yllättää meitä toisella «potista», hän esittelee tämän uteliaan sekä mielenkiintoisen ja harvinaisen yhteiskunnan coupé.

Kyllä, koska Ulkolinjaltaan Alpha Montage Coupe näyttää ainakin harvinaisilta jälkiltä. Tosiasia on, että voisimme luokitella sen retro-tyyliin, koska se pelastaa meidät viime vuosisadan 50-luvulla valloittaneiden englantilaisten urheiluautojen linjat. Kaikella ja kuten tässä jenkkitalossa on tapana, Montage Coupe -tilauskirja nyt auki odottaa asiakkaiden «heittävän» hänet, mutta tunnetko hänet hyvin?

Alpha Montage Coupe on sähköinen, sen teho on 150 kW ja arvioitu autonomia 400 kilometriä…

Ensimmäinen huomioitava asia on se Yksityiskohdat Alpha Montage Coupesta ovat vielä niukkoja. Virallista on sen koko, sillä se on 4,4 metriä pitkä, 1,85 metriä leveä ja 1,38 metriä korkea. Taistelu ei ole mennyt yli, mutta on kuitenkin tarjoaa sisätilaa kahdelle matkustajalle. Tavaratilan tilavuus ei myöskään ole virallinen, mutta merkki osoittaa, että säiliötä on kaksi: yksi etupellin alla ja yksi takana.

Eniten huomiota herättävät suunnittelun yksityiskohdat ovat kuitenkin nämä. Ulkopuolella, muoto ja sijainti optiikka ja grilli. Myös Mercedes-Benz-tyylistä grilliä hallitseva Alpha-logo. Eikä vain sitä, puskuri ja kevytmetallivanteet ovat retrotyylisiä. Sisätiloissa siitä tulee teknisempää ja minimaalisempaa. Siten korostaa digitaalinen kojetaulu tai digitaalinen äänijärjestelmä.

Teknisesti ottaen Alpha Montage Coupe istuu a mittatilaustyönä valmistettu alusta valmistettu teräksestä, CFRP:stä ja alumiinista. Voimansiirto on puolestaan ​​150 kW (204 hv) sähköyksikkö, jonka vääntömomentti on 3 335 Nm. Nämä tiedot ovat herättäneet kohua, mutta taka-akselille ei lähetä voimaa maahan ulottuva luku, vaan se, joka mitataan ottamatta huomioon vaihteiston alennussuhdetta.

Toinen tuntematon tosiasia on akku… Es 400 volttia mutta ei sen energiakapasiteettia. Brändin mukaan autonomia on noin 250 mailia tai noin 400 kilometriä. Lopuksi, sen lähtöhinta Yhdysvalloissa on 449 tuhatta dollaria ja sen tuotantoa rajoitetaan.

Lähde – Alpha Motor