Useiden teaserien muodossa tehtyjen edistysten jälkeen voimme nyt ilmoittaa Alpina B4 Gran Coupén virallinen debyytti. Kuten hyvin tiedät, Buchloen talo on työskennellyt vuosia tarjotakseen parhaita versioita BMW-malleista. Ja hän tekee sen parhaiden käsityöläisten arvoisella taidolla, vaikka he ovat usein «tyhmiä». Kyllä, koska asiakas, jolle heidän mallinsa on suunnattu, pitää nauttia urheilullisuudestavaikkakin hienovaraisemmalla kuvalla.

Olipa miten tahansa, Alpinen onni on muuttumassa. Emme tiedä, onko se parempaan vai huonompaan suuntaan, mutta liittyminen osaksi BMW-konsernin sisäistä rakennetta on todella tärkeä askel. Joka tapauksessa tämä vaihe otetaan sen jälkeen laita uusi B4 Gran Coupé tielle. Aiomme kertoa sinulle hänen salaisuutensa hänestä, vaikka verkoston juoruissa on jo kuultu, että se on M4 Gran Coupé, jota Bayerische ei ole uskaltanut luoda. Älä?

Uusi Alpina B4 Gran Coupé vie tilaa, joka M4 Gran Coupéssa pitäisi olla…

Alpina B4 Gran Coupe 2022

Jos meidän on puhuttava estetiikasta, Alpina B4 Gran Coupé näyttää hillityltä ja urheilulliselta yhtä lailla. Alusta alkaen silmiinpistävin elementti, koska se ei kuulu «plebeilaisen» veljensä valikoimaan, on 20 tuuman kevytmetallivanteet. Sitä kutsutaan nimellä Alpina Classic ja se on a monipuolaisten vanteiden uudelleentulkinta (20 pinnalla) joita jotkin merkin mallit jo käyttävät. Tietysti ne on valmistettu kevytmetalliseoksesta ja jokainen painaa vain 12 kiloa.

He täydentävät «ilmeensä» a diffuusori etupuskurille ja huomaamaton takaspoileri. Emme myöskään saa antaa sen sisältää nimeä «Alpina» grillin alaosassa tai sävyssä, joka pukee sen koria. Mökkiisi siirtyminen vahvistaa, että huippuluokan materiaalien yhdistäminen urheilullisuuteen on mahdollista. Tietenkin ilmeisin muutos BMW:n ja Alpinan välisessä hyppyssä on logo, joka loistaa ohjauspyörän keskiosassa tai digitaalinen ohjaamo.

Tärkeintä on kuitenkin ihosi alla. Alpina B4 Gran Coupé liikkuu lohkon ansiosta rivi kuusisylinterinen 364 kW (495 hv) teholla 8-vaihteinen automaattivaihteisto, jonka on allekirjoittanut ZF. Sarjan ansiosta voit allekirjoittaa kiihtyvyyden 0-100 kilometriä tunnissa vain 3,7 sekunnissa. Suurin nopeus on puolestaan ​​301 kilometriä tunnissa.

Lopuksi Alpina osoittaa sen B4 Gran Coupéssa on ainutlaatuinen urheilujousitus. Se sisältää muutoksia sen kalibroinnissa sekä alustassa. Tällä tavalla ne saavuttavat «korkean ajodynamiikan» mukavuudesta tinkimättä. Meidän on testattava se varmistaaksemme, onko näin Harvat saapuvat Espanjaan.

Lähde – Alpine