kun saimme tietää sen Renault Group herätti Alpinen kuolleista nautimme. Siitä huolimatta sen ensimmäisen mallin, A110:n kaupallinen lanseeraus ei ole tyydyttänyt ranskalaisen talon toiveita. enemmän kuin mitään, koska heidän myyntinsä ei ole ollut niin hyvä kuin he luulivat ja enemmän, kun se on niin uskollinen alkuperäiselle. Kaiken kanssa ja kun ajattelimme, että he antaisivat hänelle «tappaa» uudelleen kulujen vähentämiseksi, he ovat ilmoittaneet suuresta sähköhyökkäyksestä.

Tulevina vuosina näemme kuinka Dieppe-talon valikoima on täynnä «akkukäyttöisiä» maastoautoja ja urheiluautoja. Mutta silti ranskalaisen talon tekninen tiimi haaveilee palaamisesta puhtaimpaan olemukseensa. Siksi he ovat työstäneet prototyyppiä, joka varmasti vetoaa fanaattisimpiin korkean tason urheilukilpailuihin. Se on noin Alpine A4810 Voitko selittää mitä hänen nimensä tarkoittaa? No kiinnitä huomiota, koska kerromme sinulle sen ja paljon muuta…

Alpine A4810 on ranskalaisen yrityksen ja IED:n yhteisprojekti…

Alpine A4810 -projekti IED:ltä

Ensinnäkin osoittaa, että «tekninen» kehitys Alpine A4810 on Dieppe-talon yhteistyö European Institute of Design (FDI). Tätä tarkoitusta varten 28 liikennemuotoilua opiskelevaa maisteriopiskelijaa European Institute of Designissa (Italia) esitteli omansa. urheilullinen konseptiversio. Sieltä nousevat A4810 riviä Galatalon suunnittelutiimin laatiman raportin perusteella.

Lehdistötiedotteen mukaan edessämme olisi a vetykäyttöinen kaksipaikkainen superauto. Ulko ulottuu 5091 metriä pitkä jonka leveys on 2 010 metriä ja korkeus 1 055 metriä. Kuten kuvista näkyy, sen linjat ovat orgaanisia ja erittäin sulavia suosien aerodynaamista kerrointa. Se näkyy yksityiskohdissa, kuten optiikassa (näkymätön, jos ne eivät ole päällä) tai joissakin pyöränkaareissa konepellin yläpuolella.

The matkustamo on toinen elementti, joka kiinnittää huomiota erityisesti sen vuoksi futuristinen hahmo. Siinä erottuvat elementit, kuten ohjauspyörä tai sen päällä ja molemmilla puolilla olevat digitaaliset näytöt. Emme voi myöskään sivuuttaa punainen sävy, joka tunkeutuu urheiluistuimiin, ovien verhoilut ja kojelauta. Tärkeää tässä on se, että Dieppe-talossa he toivovat, että heidän teknologiansa pääsee markkinoille jo vuonna 2035.

Lopuksi kerromme sinulle sen nimen salaisuuden. Jos et tiennyt, numero 4810 joka liittyy hänen nimensä «A»-kirjaimeen viittaa Mont Blancin korkeuteen. Meidän on katsottava, miten tämä projekti kehittyy, johon IED-opiskelijat ovat panostaneet monta tuntia, mutta emme usko, että se näkee päivänvaloa…

Lähde – Alpine