Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The Audi Activesphere -konsepti se on viimeinen prototyyppi joka on esittänyt neljän renkaan merkin. Kyse on a Suuri maastoauto täysin sähköisellä käyttövoimajärjestelmällä joka esittelee useita innovaatiot ja uteliaat ratkaisut liittyvät autonomiseen ajamiseen, maastokäyttöön, näkyvyyteen, mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Vaikka sen tuotantoversiosta ei ole vielä sanottu mitään, sen suunnittelusta Erityisesti luontoa rakastavat ja aktiivista elämäntapaa harjoittavat ihmiset on otettu huomioon. Siitä sen nimi.

Activesphere-konsepti liittyy Audin «pallo»-prototyyppien sarjaan, jota Audi on julkistanut vuodesta 2021 ja jonka tarkoituksena on edistää valmistajan tulevien tuotteiden ulkonäköä ja teknisiä ominaisuuksia. Nämä ovat Skysphere (avoauto), Grandsphere (sedaani) ja Urbansphere (minibussi). Kaikki ovat suuret, ja niissä on matkustamo, joka antaa matkustajilleen (tässä tapauksessa jopa neljälle) korkea mukavuusaste laivalla ja rentoutumisen tunne.

Audi Activesphere Concept -sisustus

Uusi ajoneuvo ei ole poikkeus, sillä se mittaa Pituus 4,98 metriä, 2,07 leveä ja 1,6 korkea. Sen renkaiden koko (optimoitu pito) on 285/55 R22. Sen ohjaamo, kuten muunkin tämän konseptiautoperheen, on erittäin tilava ja sen kokoonpano luopua elementeistä, jotka ovat yleisiä nykyisissä autoissa. Ja se on tämän moderni ja elegantti puoli coupe-tyylinen SUV liikkuu sisällä, jonka kautta pääsee käsiksi neljä sivuovea, joista jälkimmäiset ovat «itsemurha» (avoinna vastakkaiseen suuntaan kuin marssi). Koska keskeisiä pylväitä ei ole, syntyy avoin tila.

Audi Activesphere -konseptin sisältä on mahdollista nähdä osa siitä, mikä on ajoneuvon alla ja edessä (maan pinta, jolla ajat) ansiosta läpinäkyvä kansi sijaitsee paikassa, jossa etusäleikkö normaalisti asennettaisiin. Myös, sen jousitus on pneumaattinen ja pystyy nostamaan rungon 208 mm:stä, joka sillä on maahan sen tavanomaisessa asennossa, 248:aan, jonka se saavuttaa asfaltilta poistuvan matkan aikana.

Kun tämä tapahtuu, erityisiä aktiivisia suojauksia käytetään basson säilyttämiseksi paremmin. Vanteissa on myös joukko liikkuvia segmenttejä, jotka näytetään tai piilotetaan automaattisesti ilmanvaihdon tai aerodynamiikan parantamiseksi kaikissa olosuhteissa. Lisäksi auton ollessa pysäytettynä on mahdollista pidentää a lastauslava polkupyörien tai muiden tilaa vievien esineiden kuljettamiseen Ne eivät mahtuneet tavaratilaan. Tätä varten takalasi liukuu kattoa kohti.

Audi Activesphere Concept takana

Audi sanoo, että Activesphere-konsepti on varustettu useilla jäähdytetyillä ja lämmitetyillä tiloilla tavaroiden tai ruoan säilyttämistä varten, sekä varustettu lasilla ja pulloilla. Samoin sillä on lisätyn todellisuuden lasit kaikille matkustajille. Saksalaisen yrityksen mukaan tämä auto jättää näytöt pois koska useimmat toiminnot aktivoidaan ääneen, kolmiulotteisten hologrammien kautta tai yksinkertaisesti silmien liikkeellä. Tämä fyysisen ja virtuaalisen maailman yhdistelmä on nimetty Audin mitat.

Teknisemmästä osasta Ingolstadtin talo on ilmoittanut, että kyseinen prototyyppi on ollut rakennettu EPP-alustallekehitetty yhteistyössä Porschen kanssa ja joka tulee tuotantoon vuoden 2023 lopussa. Se on myös raportoinut asentaneensa kaksi sähkömoottoria, yksi kullekin akselille, jonka yhdistetty teho on 442 CV (pito on siis kiinteä). Ne saavat virtaa akusta, jonka kapasiteetti on noin 100 kWh ja joka mahdollistaa latauksen tasavirralla jopa 270 kW ja autonomia yli 600 km.

Lähde – Audi