Volkswagen-konserni on pikkuhiljaa siirtymässä kohti valikoimansa täyttä sähköistämistä. Niin monen yrityksen johtaminen ei ole helppoa, minkä vuoksi jotkut ovat edistyneempiä kuin toiset. Audi on yksi tuetuimmista markkina-asemansa ja kaupallisten katteidensa vuoksi. Se on kuitenkin myös se, joka ottaa huomioon baijerilaisen yhteenliittymän sähkötekniikan kehityksestä mahdollisesti aiheutuvien virheiden painon.

Olipa miten tahansa, on luomassa erilaisia ​​sähkömalleja, joista yleisö näyttää pitävän. Lisäksi he voivat vangita asiakkaitaan kaksinkertaisesti: heillä on perinteinen pitkille matkoille ja toinen «akkukäyttöinen» kaupunkimatkoille. Siksi niitä kehitettäessä ne siirtyvät enemmän vähempään ja niiden mukana Audi Urbansphere -konsepti sääntö voidaan vahvistaa. Kiinnitä huomiota, sillä jos meillä oli toissapäivänä musta teaseri, niin nyt on uusia kuvia.

Audi Urbansphere Concept näyttää olevan suurempi kuin Cupra Born… vaikka ne voivat liittyä toisiinsa…

Audi Urbansphere -konsepti

Kuten näet, uuden Audi Urbansphere Conceptin valokuvissa näkyy paloja sen sisustuksesta. Jos meidän pitäisi selvittää, mistä osasta kukin on, se olisi monimutkaista, vaikka vihjeitä onkin, jotka auttavat. Ensimmäinen meillä on keskikonsoli ja istuimet. Nämä näyttävät siirtyvän pois menneisyyden vintage-ylellisyyden käsityksestä, jossa nahka hallitsi siirtymällä tekstiilimateriaaliin ja hienoksi viimeisteltyyn puuhun LED-valaistuksella.

Myöhemmin on toinen kuva, jota emme löydä ja uskomme sen viittaavan keskikonsoliin. Ja vähän enemmän, sillä talo neljällä sormuksella ei ole halunnut mennä syvemmälle tässä yhteydessä. Kuten hyvin tiedät, Urbansphere Conceptin debyytti on suunniteltu ensi huhtikuun 19. päiväksi, joten lisää teasereita on vielä jäljellä. Silti he halusivat lähteä a viesti sosiaalisissa verkostoissasi sisällön esittelemiseksi joita näytämme jo sinulle.

Jos käännämme sen espanjaksi, voimme lukea jotain tällaista…

«Intuitiivinen ja inspiroiva sisustus. Valmistaudu uppoutumaan Audi* urbansphere -konseptiin, edistyksen kolmanteen osa-alueeseen. Tallenna päivämäärä ja osallistu edistymisen juhliin 19. huhtikuuta klo 12 CEST»

Lisäksi tekstin viereen jätetään a web-linkki, jotta voimme osallistua esitykseen. Pääset siihen napsauttamalla tätä linkkiä (täällä), koska koko tapahtuma järjestetään verkossa. Meidän on kuitenkin pidettävä tämä mielessä on erittäin epätodennäköistä, että Audi Urbansphere Concept koskaan näkee päivänvaloa. Todennäköisesti se kulkee samaa polkua kuin Skysphere ja Grandsphere, vaikka kuka tietää mitä tapahtuu…

Lähde – Audi