Viime vuosina autoalan kehitys on ollut julmaa. Olemme lakanneet näkemästä, kuinka merkit myivät autoja kirjaimellisesti «vetämään hiuksiaan» myydäkseen teknisiä tuotteita. He ovat käytännössä käyneet sotaa näyttääkseen maailmalle, kuinka suuret heidän näytönsä ovat. Ja pahin ei ole enää se, vaan nyt haluavat päästä tekoälyn alalledigitaalinen pilvi ja maksu palveluiden käytöstä.

Sony on yksi valmistajista, joka voi tehdä eniten vahinkoa perinteisille uudisasukkaille. Kyllä, se sama, joka valmistaa Play Stationia tai upeita televisioita, joiden kanssa olemme hämmentyneitä tuhlaamalla aikaa. Uusin malli on luonut sähköisen maastoauton joka olisi voinut tulla mistä tahansa tunnetusta merkistä. Jos et tiennyt, heidän valitsemansa kauppanimi on Sony Vision-S 02 SUV -konsepti ja se voi tulla hyvinkin pian.

Sony Vision-S 02 SUV Conceptin tuotanto voisi alkaa tunnetun valmistajan ansiosta…

The Sony Vision-S 02 SUV Conceptin virallinen debyytti tapahtui menneisyydessä CES Las Vegas. Kuten liitteenä olevista kuvista ja videosta näkyy, se on erittäin houkutteleva muotoilu. Ja jos menemme sen mökkiin, ei ole puutetta huipputekniikasta ja laadusta, ainakin visuaalisuudesta, jota monet generalistit haluaisivat itselleen. Japanilainen teknologian valmistaja on kuitenkin kohdannut pienen ongelman: alalle pääsy on erittäin vaikeaa.

Ja kysyt itseltäsi, minkä ratkaisun he tekevät päästäkseen siihen? Ensimmäinen on ollut luoda tietty jako joka ottaa nimellä: SonyMobility. Hän ei vain hallitse saapumistasi, vaan myös keskustelevat parhaasta tavasta tehdä se. Ja näyttää siltä, ​​​​että he ovat tässä vaiheessa, koska useat lähteet ovat toistaneet sen he etsivät kumppaneita jotka haluavat osallistua Vision-S 02 SUV:n lopullinen kehitys ja myynti.

Tämän prototyypin muotoilemiseksi Sony on työskennellyt huipputason toimittajien kanssa. Valittujen joukossa ovat Magna Steyr, Bosch, Valeo ja AImotive. Sony Mobilityn toimitusjohtaja Izumi Kawanishi on kertonut asiasta Automotive Newsille kumppanit valitaan heidän kokemuksensa perusteella sähköautojen luomisessa. Ne eivät kuitenkaan ole ainoita lausuntoja, jotka hän on antanut asiasta…

Meitä eniten kiinnostavat sanat ovat seuraavat…

«Me uskomme tuon Sähköajoneuvojen huomiotta jättämisen riski on suurempi kuin niiden aiheuttama haaste» […] «Ymmärrämme, että nopeus on tärkeää päätöksenteossa»

Ja siinä on avain Sony Vision-S 02 SUV Conceptin saapumisen ymmärtämiseen. Kaikki näyttää viittaavan siihen he voisivat tehdä yhteistyötä maineikkaan valmistajan kanssa tuotannossaan, mutta tällä hetkellä emme tiedä kumpi. Sinun tulee olla kärsivällinen…

Lähde – Automotive News