Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Tulevaisuuden liikkuvuuteen liittyy mobiililaivaston sähköistäminen, mikä vähentää CO2-päästöjä ja jättää paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville. Huolimatta siitä, että monet epäilevät tätä siirtymää ja jatkavat vetoa fossiilisia polttoaineita käyttävistä polttoajoneuvoista, Audi on erittäin selkeä. Premium-liikkuvuuden tulevaisuuden visio on sähköinen. Siksi he panostavat voimakkaasti innovaatioihin sähköajoneuvojen alalla ja vievät teknologiansa moottoriurheiluun, testausalueelle, jossa he voivat todistaa muiden olevan väärässä.

Muistakaamme, että Audi oli myös edelläkävijä dieselmoottorin tuomisessa WEC:hen todella ilahduttavin tuloksin. Ja nyt he tekevät sen jälleen sähköautolla yhdessä planeetan kovimmista kilpailuista: Dakarista. Saksalaisen yrityksen prototyypin käsissä ei voinut olla muuta kuin meidän mestarimme Carlos Sainz, joka on valittu osoittamaan, että nämä ajoneuvot voivat olla kilpailukykyisimpiä, ja tavoitteena on olla ensimmäinen, joka valloittaa palkintokorokkeen tässä rallissa 100-prosenttisesti sähkömoottorilla. Oletko edelleen sitä mieltä, että tulevaisuus on fossiilisissa polttoaineissa vai biopolttoaineissa?

Sähköinen liikkuvuus on tulevaisuutta

Audi A6 Avant e-tron -konsepti

The sähköautot kompensoivat kustannuksia bensiiniä ja vähentää niiden hiilijalanjälkeä, jolloin syntyy vähemmän päästöjä kuljettua kilometriä kohden kuin keskimääräinen fossiilisia polttoaineita käyttävä ajoneuvo, mikä tarkoittaa, että ilmakehään pääsee vähemmän kemikaaleja. Käyttämällä tehokkaita sähkömoottoreita ja yhdistämällä verkkoon enemmän uusiutuvaa energiaa sähköajoneuvoilla on potentiaalia vähentää merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä. Hiilestä riippuvaiset maat, kuten Kiina, ovat onnistuneet vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä 20 % sähköajoneuvojen käytön ansiosta.

EPA on myös laskenut, että kokonaispäästöt kasvihuonekaasut hypoteettisessa sähköautossamme olisi 110 grammaa kilometriä kohden (ottaen huomioon tarvittavan sähköenergian tuottamiseen liittyvät päästöt), mikä on lähes 75 % vähemmän kuin polttoaineella toimivan ajoneuvon, jonka painoksi on arvioitu noin 410 grammaa.

On totta, että sähköauton luominen tuottaa monia enemmän päästöjä kuin tuotanto kuin bensiiniauto… mikä johtuu pääasiassa akkujen valmistuksesta. Bensiini- ja dieselajoneuvojen tehokkuudella on perustavanlaatuiset rajat, kun taas vähähiilisempi sähkö ja tehokkaampi akkuvalmistus voisivat vähentää useimpia valmistuksen päästöjä ja lähes kaikkia sähköä käyttävien sähköajoneuvojen päästöjä, jos tuotannossa käytetään uusiutuvaa tai puhdasta energiaa. Huolimatta tästä ja siitä, etteivät ne ole hiilidioksidipäästöjä, sähköautot ovat jatkuvasti parempia ympäristölle kuin keskiverto uudet bensiiniautot CO2-päästöjen suhteen. Marginaalin odotetaan kasvavan sähköntuotannon siirtyessä puhtaampiin lähteisiin. .

Audi tulevaisuuden kanssa

Haastattelu Carlos Sainz Audi

Tämän uuden liikkuvuuden osalta Baijerista Ingolstadtista kotoisin oleva merkki on järjestänyt Audi Talks -tapahtuman kolmen voittamaton ässä: Carlos Sainz (Audi-tallin kuljettaja Dakar-rallissa), Fermín Soneira (vastaa Audi e-tron -sarjasta) ja José Miguel Aparicio (Audi Espanjan pääjohtaja). Haluatko tietää, mitä nämä kolme moottorimaailman referenttiä ajattelevat sähköliikkuvuudesta? Kehotan sinua jatkamaan lukemista tästä tiedotusaloitteesta jakaaksesi tähän yritykseen liittyvää olennaista sisältöä, kuten kestävää kehitystä, teknologista kehitystä, johtamistaitoja ja itsensä kehittämistaitoja, ihmislähtöisyyttä ja tavoitteena on jättää parempi tulevaisuus.

Olemme käyttäneet useiden vuosisatojen ajan teknologiaa, joka on jo vanhentumassa, ei siksi, että insinöörit eivät voisi jatkaa sen suorituskyvyn parantamista, vaan puhtaasti kestävän kehityksen ja ympäristön kunnioittamisen vuoksi. Liian monta vuosikymmentä heitetään dinosauruksia polttoainesäiliöihin. Fermín Soneiralla on tämä hyvin selvä: «Polttomoottori ei ole enää ratkaisu, sähkömoottori on tulevaisuus. Kun ajaa sähköautolla, ei ole paluuta..

Ratkaisu, kuten José Miguel Aparicio perustellusti huomauttaa, edellyttää sellaisten moottoreiden etsimistä, jotka eivät päästä saastuttavia kaasuja ilmakehään, ja tämä tarkoittaa sähköistämistä, siirtymistä kohti maailman mobiililaivaston modernisointia. «Sähköauto on ratkaisu ilmastohätäongelmaan, ja yhteiskunta on tulossa tietoisemmaksi siitä”.

Audi tuo markkinoille uusia 100-prosenttisesti sähkövetoisia ajoneuvoja vasta vuodesta 2026 alkaen ja vähentää polttomallien tuotantoa asteittain vuoteen 2033 saakka. Vuoteen 2025 mennessä nelirenkaisella merkillä on valikoimassaan yli 20 sähkömallia.

Askel eteenpäin, kuten myös muilla digitalisoinnin aloilla tehdään, siirtymä, joka vaikuttaa suuresti myös autoteollisuuden tulevaisuuteen, kuten Fermín korostaa:Edessämme on myös digitaalinen muutos ja autonominen ajaminen”. Jotain, mikä ei ole helppoa, oletettavasti jää, mutta joka motivoi neljän sormuksen pojat jatkamaan, kuten José Miguel Aparicio huomauttaa:Jos olemme olleet maailman parhaita polttomoottoreissa, voimme haaveilla myös sähköliikkuvuuden ja autonomisen ajon parhaista”. Se on hitaus, joka liikuttaa Carlos Sainzin kaltaisia ​​mestareita, uudet haasteet…

Ja he eivät vain halua päästä sinne, he haluavat tehdä paremmin kuin muut. Ensimmäinen askel on Dakarin voitto, sillä Aparicio aloittaa oikeutetusti faneille osoitetulla kysymyksellä: «Aiommeko voittaa Dakarin? johon Carlos Sainz vastaa «Meillä on mahdollisuuksia, mutta meidän on tehtävä asiat hyvin, emmekä aliarvioi Dakaria… tai vihollista”.