Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Tähän mennessä kaikki tietävät sen Vladimir Putin on yksi maailman suurimmista megalomaniakeista. Jos menemme Espanjan kielen sanakirjaan, tiedämme, mikä se on: «Henkilö, joka kärsii maniasta tai loistoharhoista». Ja uusimmilla «seikkailuillaan» hän osoittaa olevansa yksi niistä, jotka «kuolee tappaen». Poliittisten erimielisyyksien ja sotarikosten lisäksi hänellä on myös visio liiketoiminnasta. Vaikka sen kustannuksella kopioidaan niitä «hän vihaa…»

Kyllä, koska siitä on jo aikaa määräsi Aurus-automerkin luomisen ja kehittää erilaisia ​​malleja kilpaillakseen eurooppalaisten premium-kilpailijoidensa kanssa. Senaatin kanssa he osoittivat sen Rolls Royce on peili, johon he katsovat (ja kopioivat) ja nyt he toistavat kuvion kanssa Auruksen komentaja. Se on ensimmäinen SUV, jonka brändi luo ja kuten sanotaan «mitä tilaat verkosta ja mitä saat». Tule, Rolls Royce Cullinaniin.

Jos Aurus Komendant ei ole kopio Rolls Royce Cullinanista, että «Jumala tulkaa katsomaan»…

Auruksen komentaja 17

Ehkä saatat ajatella, että meillä on Aurus Komendantin mania sotarikollisen luomisesta, mutta ei. Syitä ovat muut, ja olemme sanoneet ne: se on kopio Cullinanista. Ja surullisinta on, että merkki ei tunnista sitä, mutta sinun tarvitsee vain nähdä etuosa. Eikä se ole ainoa asia, sivulinja vanteilla ja pyöränkaareilla tai helpommin lasilevylinja…

Sama tapahtuu takana, joten yksityiskohtiin ei tarvitse mennä. Hänen tekniikastaan ​​on jotain muuta sanottavaa, no perustuu yhtenäinen modulaarinen alusta (UMP). Sen ansiosta sen ulkopituus on 5,38 metriä x 2 metriä leveä ja 1,82 metriä korkea 3,1 metrin taistelussa. Myös näissä mitoissa on merkitty «täysi», koska se on kuitenkin melkein samankokoinen pienempi kuin senaatti.

Sisältä Aurus Komendant tarjoaa huippuluokan muotoilua ja ylellisyyttä. Erona on, että hän ottaa yhteyttä senaattiin saadakseen lisätietoja. Siinä voi olla neljä tai viisi istuinta ja «yksityisimmissä» versioissa on nahkaa ja puuta sekä vempaimia, kuten irrotettavat pöydät tai nelialueinen ilmastointi. Sen lisäksi, että takakäytävässä on näytöt tai joukko turvajärjestelmiä (ADAS).

Mitä tulee sen voimansiirtoon, se on uskottu a hybridijärjestelmä 4.4 V8 biturbo + sähkö 598 hv ja 880 Nm. Sähkömoottori kulkee 9-vaihteisessa automaattivaihteistossa ja litiumioniakun kapasiteetti on 16 Ah. Sen suorituskyky huolimatta siitä, että se painaa 3 235 kiloa, on hyvä 0-100 km/h 6,5 sekunnissa ja siinä on huippunopeus 220 km/h.

Milloin Komendant tulee markkinoille?

Auruksen komentaja 15

Kuten olemme oppineet, sen tuotanto alkaa Yelabugan tehtaalla vuoden 2023 alussa. Ilmeisesti ilmoitettu vuosituotanto on 5 tuhatta yksikköä, ja Venäjän teollisuus- ja kauppaministeriö on ilmoittanut nopeasti, että 70 % komponenttitoimittajista on kotoisin maasta. Ehkä sen tarkoituksena on antaa takeet siitä, ettei koko maailman taloussaarto Venäjälle vaikuta heihin. Vaikka se todennäköisesti viivästyy, paljon…

Lopuksi on aika puhua sen hinnasta… Sen mukaan, mitä he sanovat «perus» Aurus Komendant alkaa 33 700 000 miljoonasta ruplasta tai mikä on sama, jotkut 570 946,44 €. Itse asiassa he ovat ylpeitä voidessaan ilmoittaa, että se on edelleen halvempaa kuin senaatti, jonka he myyvät 38 835 000 miljoonalla ruplalla (657 943,77 eurolla). No, täytyy olla yhtä «tyhmä» kuin Putin ostaakseen «premium»-auton, jolla ei ole edustuskykyä…

Lähde – Aurus