Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Ekologia on vallannut koko autoalan arvoketjun. Tämä näkyy kaikessa työssä, jota yritykset tekevät tuotteistaan ​​ympäristöystävällisempiä. He ovat kuitenkin valinneet sen sähköistäminen jatkaa autojen luomista ja myyntiä. Yksi näistä malleista, jossa molemmat ominaisuudet yhdistyvät, on uusi Bentley Bentayga Odyssean Edition näistä kuvista…

Kuten hyvin tiedät, Crewe-talo on panostanut tekniikoihin, kuten hybridisaatioon tai sähköistykseen, jo jonkin aikaa. Yksi hänen viimeisimmistä ehdotuksistaan ​​tähän suuntaan on Batur, joka debytoi muutama viikko sitten. Mutta ennen kuin siitä tulee totta, esittelemämme Bentayga Odyssean Edition tulee markkinoille. Eikä se synny yhdeksi versioksi sarjassa, vaan puhtaimpana ja ekologisimpana ympäristöystävällisten materiaalien käytön ansiosta. Tulet näkemään…

Bentley Bentayga Odyssean Editionista vain 70 yksikköä valmistetaan koko maailmalle…

Bentley Bentayga Odyssean

Kuten kuvista näkyy, Bentley Bentayga Odysseanin estetiikka ei eroa muihin sarjan veljiin verrattuna. Mutta siinä on omat muotoilunsa, kuten Pale Brodgar -sävy, joka ulottuu puskurin, ajovalojen, takavalojen rungon tai 22 tuuman 10-puolaisten kevytmetallivanteiden läpi. Lisäksi kaikkein epäkonformisteille on tarjolla väripaletti, jossa on yli 60 mahdollista yhdistelmää.

Tärkein osa tätä kehitystä on kuitenkin ekologisten materiaalien käyttö sisustuksessa. Siten pääverhoilu on Kestävästi tuotettua nahkaa Autumn and Linen -sävyissä. Lisäksi on valittavissa kolmas väri seuraavista vaihtoehdoista: Beluga, Pyöriäinen, Krikettipallo, Brunel tai Burnt Oak. Toisaalta, istuinten selkänojassa tweed-kangas joka tulee maassa käsitellystä ja käsitellystä villasta.

Bentayga Odysseanin sisustuksen viimeistelyyn sen luojat ovat valinneet avohuokoinen Koa-puuta. Tässä tapauksessa sinulla on vain yksi 0,1 mm lakkakerros tai mikä on sama, 90 % vähemmän kuin korkeakiiltoiset versiot, mikä auttaa näkemään sen luonnollisesti. Täydennyksenä etuistuimissa on korkeat mukavuusvaatimukset sähköinen säätö 22 asennossaparempi sivupito sekä lämmitys ja ilmanvaihto.

Mitä tulee lahjoitukseen, Odysseyn erikoisversio sisältää Touring Specification -paketin joka sisältää aktiiviset ajon apuvälineet, kuten mukautuvan vakionopeudensäätimen tai kaista-avustimen ja liikenneavustimen. Ei muutoksia ole sen plug-in-hybridivoimansiirrossa, jonka avulla voit matkustaa jopa 43 kilometriä päästöttömässä tilassa. Ja lopuksi osoita se kaikille tulee vain 70 yksikköä. Juoksee…!

Lähde – Bentley