On totta, että katumaasturit hallitsevat markkinoita rautaisella nyrkkillä, mutta ollaksesi hyvä premium-yritys, sinun on on super sedan salkussa. BMW on yksi valmistajista, joka on parhaiten ymmärtänyt tämän filosofian, kun se tulee laajentamaan valikoimaansa. Tyydyttää nälkäisiä asiakkaita SUV: n on X7 ja niille, jotka haluavat mennä lähemmäs maata, se on jo myyttistä sarja 7. Lisäksi tämä saaga avautuu hyödyntäen sähköistystä.

Muistatkin, että Bayerische on viimeistelemässä sähköisen lippulaivansa kehitystä. Se on noin BMW i7 josta olemme puhuneet niin paljon viime kuukausina. Viimeksi keskustelimme tästä projektista, koska validointitesti mitä varten he tekivät viritä akustiikkasi. No, tänään on aika puhua hänestä uudelleen ilmoittaa, milloin se virallisesti debyyttii. Paljasta myös joitain heidän intiimimmistä salaisuuksistaan.

Jos kaikki menee hyvin, uusi BMW i7 debytoi ensi huhtikuussa

BMW i7 2022

Kuten aiemmin on ilmoitettu, uuden BMW i7:n debyytti tapahtuu piakkoin. Niin paljon, että tapahtuma, jossa kangas poistetaan, on ensi huhtikuussa. Meillä ei kuitenkaan ole vieläkään punaisella merkittyä päivää kalenterissa, mikä saisi meidät olemaan tietoisia. Estääkseen odotuksen menemisen «vessasta alas» he ovat kuitenkin terästäneet itsensä ja ilmoittaneet osan omasta teknisiä ja esteettisiä yksityiskohtia perustuu julkaise nämä teaserit.

Jos katsomme Lehdistötiedote voimme lukea Frank Weberin lausunnotBMW AG:n hallituksen jäsen…

”Uusi BMW 7-sarja on ehdottoman innovatiivinen kaikin puolin. Kuten mikään muu malli, BMW 7-sarja edustaa BMW:n innovatiivista vahvuutta.» […] «Täyssähköinen BMW i7 on myös tehokkain BMW 7-sarja. Yhdistä paras ajokokemus parhaaseen digitaaliseen kokemukseen. Tämä tekee siitä ihanteellisen ajoneuvon edelläkävijöille, päätöksentekijöille ja eteenpäin katsoville.»

Jos katsomme i7 tekeeon selvää että sen muotoilu on hyvin samanlainen kuin iX. Varsinkin etusäleikkössäsi olevien suurten munuaisten tai LED-päiväajovalojen valinnan vuoksi. Matkustamossa teknologia nousevat keskipisteeseen kojelautaa ohjaavien näyttöjen ansiosta. Uuden kautta älypuhelimien ja ulkoisten laitteiden liitettävyyden lisäksi BMW iDrive käyttöjärjestelmä.

Emme voi myöskään sivuuttaa sitä i7 tulee olemaan BMW takapenkillä. Korostaa panoraamalasikattoluukku Sky Lounge tai BMW elokuvateatteri, joka tulee ulos kattoverhoilusta. Tässä tapauksessa se on a 31 tuuman ultraleveä näyttö 32:9 laajakuvamuoto ja 8K-resoluutio. Ja kaikki tämä ja paljon muuta tulevat julkisiksi muutamassa päivässä, joten älä missaa Bayerischen liikkeitä.

Lähde – BMW