Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

BMW on uppoutunut valikoimansa syvään päivitykseen. Viime kuukausina ja viikkoina on syntynyt sellaisia ​​tärkeitä malleja kuin Series 7 ja sen sähköinen versio i7. Eikä tämä lanseerausten vimma pysähdy tulevina kuukausina ja vuosina, sillä sähköistys kiihdyttää Bayerischen ja muiden merkkien suunnitelmia. Tässä kiireessä on normaalia, että suunnitelmat muuttuvat lennossa Jossain vaiheessa se näytti faktalta…

Kuten tiedät, BMW ja sen tytäryhtiö Mini ovat työskennelleet a uusi modulaarinen alusta lämpö- ja sähköajoneuvoille. On nimeltään Uusi luokka ja olemme jo puhuneet siitä jossain muussa yhteydessä. Tästä perustasta lähtien he kehittävät tulevaa sähköautovalikoimaansa poistaakseen nykyisen CLAR-alustan ikuisesti. Ja tästä tulee uutinen: uuden sukupolven BMW X4 olisi jäänyt pois suunnitelmista muuntumaan…

BMW X4 voisi väistyä vuonna 2026 Neue Klasse -alustalle kehitetylle sähköiselle iX4:lle…

BMW-X4-2021-4

Bimmer Postin ja BMWBLOGin mukaan uutta X4:ää ei tule. Nykyinen sukupolvi debytoi neljä vuotta sitten, ja vaikka he työskentelivät jo sen korvaamiseksi, he olisivat lopulta peruneet sen. Molempien lähteiden mukaan hypoteettisella X4:llä oli sisäinen kehityskoodi G46 ja se oli varustettu ICE-lämpömoottoreilla. Silti brändin kaupallinen osasto olisi havainnut vähäisen kysynnän, mikä teki projektista taloudellisesti ja teknisesti mahdotonta.

Tästä huolimatta, kyllä ​​he olisivat havainneet kysynnän sähköiselle versiolle nimeltä iX4. Itse asiassa he sanovat, että sillä olisi jo sisäinen koodi, NA7, ja että se ottaisi tuotantoon marraskuussa 2026. Valittu keskus on Debrecenissä sijaitseva keskus ja tukikohta, johon jatkuisi olisi Neue Klasse josta olemme puhuneet. Mutta on vielä enemmän, kun he kehittävät, että se olisi varustettu Gen6 pyöreillä akuilla, joissa on uusimman erän prismaattiset kennot.

Kaiken kanssa, ei ole virallista vahvistusta BMW X4:n katoamisesta kuten tiedämme. Mutta se on tosiasia, että sähköistys etenee vääjäämättä ja valmistajien on mukautettava valikoimaansa. Emme voi kuitenkaan sivuuttaa sitä tämä «peruutus» vaikuttaisi vain X4:ään eikä se saavuttaisi toista valikoiman veljeä, X3:a. Toistaiseksi toinen asuu sähköisen alter egonsa kanssa, vaikka keskipitkällä aikavälillä hänen on myös sanottava hyvästit.

Ajoittain, mikä lääke…

Lähde – Bimmer Post – BMWBLOG