Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

General Motors ei ole enää sama kuin pari vuosikymmentä sitten. 2010-luvun lopun konkurssin jälkeen sen tavoitteet ja painopisteet ovat muuttuneet: nyt ei haeta volyymia vaan kannattavuutta. On selvää, että saavuttaakseen nykyisen tason heidän on täytynyt suorittaa a vahva sopeutussuunnitelma ja menojen vähentäminen. Siksi yritykset, kuten Daewoo tai koko eteläinen divisioona, ovat nähneet giljotiinin terävän terän kulkevan hartioidensa yli.

Näiden uhrausten ansiosta he ovat voineet keskittyä Ultium sähkötekniikan kehitys. Sille ja sen koko ekosysteemille he ovat muokanneet sellaisia ​​vaikuttavia malleja kuin GMC Hummer EV tai Cadillac Lyriq. He eivät kuitenkaan tule olemaan ainoita, joita tuetaan, koska jopa Honda on halunnut saada tämän tekniikan. Kaiken kaikkiaan viistoperä voisi olla tiellä, joka asettaisi brändin uudelleen sinne, missä se kuuluu: Cadillac Optiikka

General Motors testaisi jo teknologiaa, joka antaa elämän «tulevaisuuden» Cadillac Optiqille…

Cadillac Lyriq 2023 8

Sukeltaessamme Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkiviraston (USPTO) tietokannassa olemme löytäneet mielenkiintoisen asian. Jonkin aikaa sitten General Motors haki oikeudellista suojaa Cadillac Optiq -nimelle. Toistaiseksi ei mitään poikkeavaa ja enemmänkin autovalmistajassa, joka vetoaa massiiviseen sähköistykseen. Mutta uutuus tulee kiitos vakooja valokuvaajat jotka tekevät yhteistyötä Autoblog-median toimituksen kanssa.

Tämä julkaisu on tehty sarjalla Vakoilukuvat, jotka näyttävät viittaavan tähän Cadillac Optiqiin. Jos menet lähteeseen, voit katsoa niitä ja huomaat, että se on eräänlainen kompakti crossover-sävyillä, joka varmasti pitää siitä tietyillä markkinoilla. Toistaiseksi naamiointikerrosta on paljon, mutta samankaltaisuuden luomiseksi tunnettuun malliin voisi sanoa, että se olisi Yankee-versio ja vieläkin «tasoisempi» ja eksklusiivisempi uudelle DS 4:lle.

Toistaiseksi saatavilla olevat tiedot tästä tulevasta Cadillac Optiqista ovat hyvin rajallisia. Tiedämme, että General Motors haluaa skaalata Ultium-alustaa niin paljon kuin mahdollista voisi olla pikkuveli Chevrolet Blazer EV joka näki valon muutama päivä sitten. Kaiken kaikkiaan aiomme jatkossakin olla erittäin tarkkaavaisia ​​Yankee premium -yrityksen suunnitelmissa, koska tämän mallin avulla voisivat suunnitella paluutaan Euroopan markkinoille. Aika näyttää onko tämä totta…

Lähde – USPTO – Autoblog