Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

espanjalainen Formula 1 -kuljettaja, Carlos Sainz Jr.on juuri saanut lähes kahden vuoden odotuksen jälkeen uuden Ferrari henkilökohtaiseen käyttöön. Näin ollen ensimmäistä kertaa siitä tulee sen yrityksen asiakas, jossa myös työskentelet. Madridilainen mies ajaa säännöllisesti muilla italialaisen merkin katumalleilla, mutta Tämä urheiluauto on sinun omaisuutesi eikä Maranell-tiimin lainaamatai ammattiinsa liittyvään julkiseen toimintaan moottoriurheilun huippuluokassa. Tiedätkö mikä ja millainen hänen upouusi urheiluautonsa on?

Kyse on a Ferrari 812 -kilpailu812 Superfastin radikaali kehitys, jonka tuotanto rajoittuu 999 yksikköä kaikille. On ensimmäinen ostamasi ajoneuvo heidän elämässään. Mutta se ei ole mikä tahansa auto. Siinä on vapaasti hengittävä V12 moottori planeetan tehokkain bensiini perinteisiin autoihin ja hyväksytty kiertoon (piirien ulkopuolella).

Sen tilavuus on 6,5 litraa ja se kehittyy 830 hv 9 250 kierrosta minuutissa. Eikä se lopu tähän. Kuuluisalla lentäjällä on täysin räätälöityjä, jopa erityisillä yksityiskohdilla yksikköäsi varten.

Seuraavassa video omalta YouTube-kanavaltaanSainz selittää ilmeisen innostuneena, millaista on ollut odottaa hetkeä istuakseen tämän jalokiven sisällä siitä lähtien, kun hän teki tilaus vuonna 2021. Lisäksi hän opettaa seuraajiaan hänen upean koneensa erikoisimmat elementitmaalattu mattaharmaaksi, punaisilla jarrusatulalla ja värillä, joka on räätälöity «Smooth Operatorille», hänen F1-lempinimelleen.

Emme tiedä kuinka paljon rahaa Carlos joutui käyttämään ostaakseen tämän unelman pyörillä, vaikka tiedämme, että vähintään 560 000 € joka maksaa «normaalin» ilman tilapäisiä komponentteja. Mitä mieltä olet sen soundista? Lisää äänenvoimakkuutta!

Lähde – Carlos Sainzin YouTube-kanava