Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Olemme sanoneet sen tuhat kertaa, mutta se kannattaa toistaa uudelleen. Caterham on yksi hienoimmista autonvalmistajista tällä hetkellä. Sen valikoima perustuu lähes yksinomaan Seveniin, mutta sen eksklusiivisuus on läsnä kaikissa sen esittelemissä uusissa versioissa ja malleissa. Se ei tarkoita, että hän olisi elänyt sen jälkeen jonkin verran myrskyisää aikaa vaihtoi hiljattain omistajaa lakkaa olemasta englantia.

Olipa miten tahansa, Caterhamin olemus on lähtemätön ja kaikissa heidän malleissaan se on hyvin läsnä heidän DNA:ssaan. Esitetty ongelma on se, että sen on «herättävä», jos se ei halua «upota» uusien päästönormien takia. Siksi uusi kohtusi meditoi siirtyä täyteen sähköistykseen mallilla, joka antaa valikoimalle raitista ilmaa. Ja näyttää siltä, ​​​​että tämä projekti on jo käynnissä, ei ole sähköinen Seven.

Caterhamin uusi kaksipaikkainen urheiluauto tulee olemaan sähköinen ja erittäin kevyt täydentäen Seven ICE…

Caterham Super Seven 2000 0

Kiitos englantilaiselle keskiautolle meillä on ollut pääsy Caterhamin suunnitelmiin. Kyllä, koska Bob Laishley, toimitusjohtaja ja englantilaisen yrityksen johtaja, on kertonut heille, mikä on tiekartta, jota he aikovat noudattaa tulevina vuosina. Kuten hän selitti, brändin johtoryhmällä on käynnissä sähköistetty Seven-projekti, jonka he ovat kehittäneet sisäisesti arvioitavaksi. Mutta hienot uutiset ovat sinun tuleva tuotesuunnitelma.

Ilmeisesti etenemissuunnitelmassasi on a uusi sähkökäyttöinen kaksipaikkainen, joka täydentää seitsemän. Itse asiassa, välttääkseen ja vähentääkseen huhuja Laishley on ilmoittanut, että se on «ihmisten päässä oleva idea», mutta se on heidän matriisissaan VT Holdingsvastuullisin ovat innokkaita toteuttamaan sen. Mutta jos luulit, että nämä olivat hänen ainoita lausuntojaan liittyen tähän uuteen projektiin, hän halusi jättää paljon selkeämpiä ja ytimekkäämpiä sanoja.

«DSe ei todellakaan ole seitsemäs.» […] «Mutta siinä on kaikki ominaisuudet, jotka nykypäivän Caterham-asiakkaat tuntevat hyvin: keveys, yksinkertaisuus, ketteryys ja suorituskyky. Kuten seitsemän, tulee olemaan avaruusteräsrakenne (mutta erilaisia), koska niitä on helppo muokata tuotannossa tarvittaessa. Siinä on kuusipaneeliinen alumiini- tai hiilikuitukori: kaksi kynnystä, kaksi ovea sekä simpukkaaukot edessä ja takana.

«Se on kauniimpi ja nykyaikaisempi kuin Seven, ne ovat suuria eropisteitä, ja ehkä sillä on katto. Suunnittelemme sen puhtaaksi sähköautoksi alusta alkaen, vain takavetoiseksi ja rekisteröidään SVA:n sääntöjen mukaisesti«

Emme tiedä, millainen tämä uusi Caterhamin sähköinen kaksipaikkainen urheiluauto tulee olemaan, mutta se, että projekti saa hiukset pystyssä, on suuri totuus. Katsotaan nyt, onko sinulla enemmän onnea kuin silloin, kun he aloittivat C120:n kehittämisen…

Lähde – Valmentaja