Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Nykyisen Citroën C3:n elintärkeä menestys on todellinen, hyvin todellinen. Kun nyt lakkautettu PSA Group näytti hankkeelle vihreää valoa, he eivät koskaan uskoneet sen myyvän niin hyvin. Tänä vuonna on mukavasti ylittänyt miljoonan yksikön ja vaikka tiedot saattavat vaikuttaa vähäisiltä, ​​monet sen kilpailijat «kärsivät» markkinoilla odottaen asiakkaiden huomaavan ne. Ja juhlimaan, että se on kolmanneksi myydyin kaupunki Euroopassa yksi saapuu uusi erikoissarja elävöittämään valikoimaasi.

Kuten hyvin tiedät, kaksinkertaisella chevronilla varustettu talo on tehnyt yhteistyötä muotiyritysten kanssa vuosia. Tässä tapauksessa he ovat valinneet maailmanlaajuisesti tunnetun lehden: Näin Citroën C3 Elle syntyi. Sen avulla brändi haluaa päästä entistä lähemmäksi naisyleisöä, joka on yksi niistä, joilla on eniten painoarvoa C3:n myyntimixissä. Ja muokatakseen sitä, brändin luova tiimi on tehnyt sarjan hienovaraisia ​​muutoksia, jotka tekevät siitä erittäin eksklusiivisen version…

Toistaiseksi Citroën C3 Elle on saatavilla vain Ranskassa ensi heinäkuun 1.

Citroën C3 Elle 0

Jos katsot kuvia, Citroën C3 Ellen estetiikka ei eroa mallistoveljiensä nähden. Siitä huolimatta siinä on vakiona kaksisävyinen kori, jossa on kaksi kattoväriä, valkoinen tai musta, Elle-logon väreihin nähden. Lisäksi väripaletti on laajennettu näillä vaihtoehdoilla: Sand, Polar White, Steel Grey, Platinium Grey, Perla Nera Black ja eksklusiivinen Matin hopeansininen väripaketti ainutlaatuinen C3 Elle.

Korostaaksesi siluettiasi Airbump, etuoptiikka ja kattotarran ääriviivat Ne ovat kontrastivärisiä. Lisäksi valkoisin kirjaimin mustassa nauhassa näkyy Elle-tuotemerkin allekirjoitus: «Vuodesta 1945 ja ikuisesti.» Valitusta rungon väristä riippuen tämä merkki on viimeistelty kiiltävällä tai mattamustalla. Lisäksi sitä esiintyy myös muilla ajoneuvon osilla, ei rajoitu pelkästään koriin ja ulkopintaan.

Citroën C3 Elle ei sisällä suuria muutoksia. Edelleen uusi Blue Silver Mat Color Pack Se on ensimmäinen, joka leviää kaikkialle istuimet, kojelauta ja ovet. Toisaalta kojelaudan yläosa on peitetty Alcantaralla ja raittiuden rikkomiseksi sininen nauha kulkee useiden alueiden läpi. Lopuksi nimi Elle esiintyy mattosarjassa ja omituisena avaimenperässä on myös integroitu tämä anagrammi.

Mitä tulee sen mekaaniseen valikoimaan, ilmoita, että se on nyt saatavana vain bensiinimoottorilla. Se on noin 1.2 PureTech 110 hevosvoimalla liittyy 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Lisävarusteena on EAT6-momentinmuunnin, jossa on sama määrä teriä. Surullinen asia, jos pidit siitä, on se on saatavilla vain Ranskassa ensi heinäkuun 1. päivästä alkaen. Saa nähdä pääseekö Espanjaan…

Lähde – Citroen