Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Oli aika, jolloin Citroënia pidettiin premium-yrityksenä. Ei, se ei johtunut sen valikoimasta, sillä suuri osa sen malleista sijaitsi markkinoiden suosituimmilla segmenteillä. Mutta kyllä, koska siinä oli nimitys, joka nimesi ylellisempiä versioita legendaarisesta DS:stä, CX:stä ja jopa GS:stä. Eikö nimi Pallas soita sinulle? Jos olet hyvin nuori, ehkä et, mutta jos kampaat harmaat hiukset, se kuulostaa sinulta…

Ongelmana on se Citroën lopetti tämän premium-pinnoitteen käytön jokin aika sitten. Ja kun DS palasi Stellantisiin, he eivät näytä haluavan herättää häntä takaisin elämään. Mutta aina on kurittomia «lampaita», jotka poikkeavat normista ja tästä Citroën C5 X Pallas jonka tuomme sinulle, on yhden heistä. Kyse on tästä Philippe Beaugén tilaama eksklusiivinen yksikköRanskan Citroën Claris Automobilesin toimitusjohtaja…

Claris Automobilesin suunnittelemassa Citroën C5 X Pallasissa ei ole virallista kopiota merkistä…

Citroen C5 X

Jos haluat katsoa tätä Citroën C5 X Pallasia, voit mennä lähteeseen. Joka tapauksessa kerromme sinulle, että on olemassa hienoisia muutoksia, kuten a mustaksi maalattu kori kultaisilla yksityiskohdilla. Puhumattakaan peilien vanteista tai kuorista, logojen alle tai sivumerkeistä. Kuriositeettina nimi Pallas menee samalla kirjoituksella kuin ennen Citroen uusi logo josta puhuimme jo viikkoja sitten.

Tämä sama kultainen sävy ulottuu myös sisätiloihin. Erityisesti kojelautaan ja säätimiin, jotka ovat sähköisten ikkunoiden ovissa. Se erottuu kuitenkin tikatusta vaaleanruskeasta nahkaverhoilusta, jota Advanced Comfort -istuimet ja sivukäsinojat käyttävät. Vastakohtana meillä on kullanruskean sävyiset keinonahkaiset matot jotka antavat kokonaisuuteen retrohenkisen vaikutelman. Ja toistaiseksi ei ole enää muutoksia.

Jos kuitenkin pidit Citroën C5 X Pallasista, meillä on sinulle yllätys. Citroën Claris Automobilesilla on oma korjaamo, jossa se voi valmistaa tämän version pyynnöstä. Emme tiedä, mikä sen hinta tulee olemaan, mutta näiden muutosten soveltaminen ei vaikuta kovin monimutkaiselta. Enemmän, kun otetaan huomioon, että ihonsa alla ne eivät koske hivenenkään mekaniikasta ja tekniikasta, joka antaa sille muodon. Ovatko Citroën ja Stellantis pitäneet tästä aloitteesta?

Meidän tulee olla valppaita…

Lähde – Citroën Claris Automobiles – L´argus