Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Elon Muskin laskeutuminen Twitteriin tuo hännän. Pienen linnun sosiaalinen verkosto on, ellei tärkein, se, joka kokoaa yhteen suuremman määrän vuorovaikutuksia jäsentensä välillä. Itse asiassa se on yksi harvoista, joka sallii, sanotaanko, löyhemmän käytöksen, koska siitä voimme löytää melkein kaiken. Mutta autoteollisuus Hän ei ole kovin tykännyt siitä, että tycoon on tehnyt sen, varsinkin kun hän omistaa sähkömerkin Tesla.

Muutama tunti sitten kerroimme sinulle General Motorsin reaktio Muskin saapumiseen Twitterissä. Eikä tämä meteli jää siihen, noh Citroën on tehnyt jotain vastaavaavaikkakin hyvin eri tavalla. Tämä johtuu siitä, että he ovat lähettäneet twiitin viralliselle tililleen jättäen «viestin» tehokkaimman sosiaalisen verkoston nykyiselle omistajalle. Hänen sanansa ovat ytimekkäitä, mutta riittää, kun lukee rivien välistä tietää, mikä hänen tarkoituksensa on. Etkö ymmärrä? No, huomioi.

Citroën, kuten General Motors, saattoi epäillä Elon Muskin aikomuksia Twitterissä…

Twiitissään Citroën jättää nämä sanat…

«Hei erään kilpailijamme omistamalle sosiaalisen median alustalle»

Monet eivät ehkä aluksi ymmärrä, että Citroën ja Tesla ovat kilpailijoita, mutta kyllä. Varsinkin nyt, kun ranskalainen talo panostaa kaiken sähköistykseen. Itse asiassa, sen valikoimassa on jo «akkukäyttöisiä» ajoneuvoja, kuten Ami, ë-C4, ë- C4 X tai ë-Berlingo. Lisäksi nyt, kun se kulkee käsi kädessä Stellantisin kanssa, se haluaa, että sen valikoima on sataprosenttisesti sähköinen vuoteen 2030 mennessä. Viimeinen esimerkki hänen suunnitelmastaan ​​on OLI (kaikki-ë) joka debytoi muutama viikko sitten.

Näin ollen, kun otetaan huomioon ranskalaisen talon läsnäolo Twitterissä, vastuussa olevat pohtivat, mitä tehdä tästä eteenpäin. Ennen kaikkea siksi, että se on erittäin tärkeä alusta olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden, fanien ja ennen kaikkea uusien mallien kanssa. Kaikki tämä sisältyi myös miljooniin euroihin, jotka he käyttävät vuodessa mainostensa näkymiseen linnun sosiaalisessa verkostossa. Hassua, niitä hallitsee nyt Musk.

Siksi se on syy miksi kaikki suuret autonvalmistajat arvioivat tulevaa suhdettaan Twitteriin. Jos Musk haluaa, hän voi hallita heidän liikkeitään, koska sosiaalisen verkoston «omistajana ja herrana» hän on tietoinen kaikista heidän liikkeistään. Näin ollen kilpailijat samalla teollisuuden alalla, he eivät halua tulla vakoiluksi ja pilata tulevia uutisiaan. Varsinkin kun useimmat tähtäävät Teslaan…

Jäämme seuraamaan mitä tapahtuu, mutta näyttää siltä, ​​että joko Elon Musk antaa takeet siitä, ettei valvontaa tai kaikki suuret tuotemerkit jättävät sosiaalisen verkostonsa. Silloin tällöin…

Lähde – Twitterin Citroën