Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Tästä päivästä lähtien, CUPRA ottaa jo vastaan ​​tilauksia Formentor VZ Tribe Editionilletämän «crossoverin» erikoispainos (auton ja maastoauton puolivälissä). esteettiset yksityiskohdat ja ainutlaatuiset varusteet. Sen valmistusta Martorellissa rajoitetaan määräämättömäksi ajaksi. Brändi ei myöskään ole ilmoittanut, kuinka monta kappaletta se aikoo myydä. SEATin omistaman yrityksen mukaan tämä painos edustaa «CUPRA-heimon» olennaisia ​​ominaisuuksia. Korosta adjektiiveja, kuten nykyinen, energinen ja mielikuvituksellinen.

Tribe Edition, ymmärretään a erityinen viimeistely, on saatavana vain Formentorin VZ-malleille. Kyse on tehokkaampia versioita ja urheilullisemmalla kokoonpanolla, suuntautunut nauttimaan ajamisesta. Niissä kaikissa on yksi asennettuna. DSG-kaksoiskytkinautomaattivaihteistojolla on kuusi suhdetta e-Hybrid-versiossa (PHEV) ja seitsemän muussa (bensiini).

Cupra Formentor VZ Tribe Edition sisäkuva

Yhdessä propulsiojärjestelmän kanssa ladattava hybridi 245 hv suurimmalla teholla, tämän painoksen hinta alkaa 52 220 €. Jos valitset 2.0 TSI moottorihankintahinta on hieman korkeampi: 52 333 euroa 245 CV -versiosta ja 54 673 euroa 310 CV -versiosta 4Drive-nelivedolla (vähemmän tehon omaavat yhdistetään etuvetoon).

Välissä uutisia ja palkintoja joka edistää, kuten erotusarvotämä painos, löytää a julkaisematon maalaus ruumiille, nimeltään Gris Cliff. Midnight Black Metallic on myös myynnissä. Muut komponentit, jotka poikkeavat ulkonäöltään perinteiseen CUPRA Formentor VZ:hen verrattuna 19-tuumaiset kevytmetallivanteet toistaiseksi tuntemattomalla mallilla. on maalattu päälle mattamustaresurssi, jota käytetään myös joissakin listoissa, CUPRA-kirjoituksissa takaluukussa, etusäleikkössä tai peilien korkissa.

Sisällä, vaikkakin pieniä, on myös muutoksia. Tämän tuotteen ohjaamo saa a koristelu tummilla sävyilläjoissakin istuimissa integroidut niskatuet ja verhoiltu sekoituksella mikrokuitua ja luonnonnahkaa, sekä «savustetut» alumiinipolkimet. Valoisan tai loistavan kosketuksen tarjoaa saumat ja pienet koriste-elementit kuparinvärisinätavallista espanjalaisen yrityksen autoissa.

Lähde – CUPRA