Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

kupra on juuri julkistanut uuden rajoitetun painoksen aspirationalinsa Cupra Formentor VZ5. Sitä kutsutaan Taiga harmaavalmistetaan Martorellin tehtaalla ja vain 999 yksikköä rakennetaan kaikille. Tiedätkö mikä on hyvä uutinen? Kyllä, se tulee saataville myös Espanjan markkinoille.

Formentor on menestys myynnin alalla, kuten kerroimme sinulle aivan äskettäin tässä toisessa artikkelissa. Se on kuitenkin edelleen pyrkivä malli useimmissa suorituskykyisissä versioissaan, kuten VZ5, josta löydämme todellinen urheiluauto, joka on naamioitu crossoveriksi ennennäkemättömällä suorituskyvyllä tällä segmentillä.

Muistamme, että Cupra Formentor VZ5:n konepellin alla kätkeytyy a turboahdettu viisisylinterinen moottori ja 2,5 litran iskutilavuus. Se on sama mekaniikka, joka antaa eloa joihinkin Audi RS -malleihin, kuten RS 3, RS Q3 tai Audi TT RS. Puhumme tässä tapauksessa tuotosta 390 hv ja 480 Nmjaettuna neljän pyörän kesken ja ominaisella vääntömomentilla Takaosan tasauspyörästö.

Cupra Formentor VZ5 Taiga harmaa

Mutta keskitytään tähän uuteen painokseen Cupra Formentor VZ5 Taiga harmaa. Hänen nimensä on peräisin väri- Taiga Grey, joka pukee korinsa pakollisesti, mutta etsii eksklusiivisuutta muilla yksityiskohdilla, kuten Dinamica-mustan progressiivisella grafiikalla ja ruskeilla, rei’itetyillä ja Kuparin väriset aksentit.

Lisäksi jokaisessa 999 yksikössä on vastaava numero laserkaiverrettu ovipaneeliin varjoefektillä.

lisätään myös uudet Matrix LED ajovalot vakionajotka tuottavat tehokkaamman, tehokkaamman ja kehittyneemmän valaistuksen turvallisuuden parantamiseksi yöajon aikana.

Cupra Formentor VZ5 Taiga Grey numerointi

Sano lopuksi, että nämä 999 Cupra Formentor VZ5:n yksikköä ne ovat osa jo rajoitettua VZ5:tä, josta valmistetaan vain 7 000 yksikköä koko planeetalle. Toisin sanoen tämä laite lisää eksklusiivisuutta jo eksklusiiviseen tuotteeseen.

Tällä hetkellä Taiga Greyn hinta Espanjalle ei ole tiedossa, vaikka merkki varmasti ilmoittaa sen pian. Joka tapauksessa siihen ajatukseen voi tottua ylittää Formentor VZ5:n 67 780 euroa ei nyrkkeilyä…

Lähde – Cupra