Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kasva, kasva ja kasva, tämä on Renault-konsernin Dacialle uskoma tehtävä. Romanialaisesta talosta on tullut «kultamunat muniva hanhi», ja heidän on hemmoteltava sitä mahdollisten «inhojen» välttämiseksi. Itse asiassa ranskalaisesta ryhmästä vastuussa olevat ovat Synergiaetujen lisääminen tytäryhtiösi kanssa kannattavuuden parantamiseksi. Ja kaikki indikaattorit osoittavat, että tämä strateginen visio on suuri menestys. Mutta tulevaisuudessa se on vahvempi.

Kuten tiedät, Dacia tekee lujasti töitä parantaakseen kaupallista imagoaan. Se ei enää halua olla se, että vain asiakkaat, jotka haluavat (tai tarvitsevat) uuden auton eivätkä voi (tai halua) kuluttaa sen arvoista. Nyt kun hinta on tarkistettu, he haluavat olla enemmän yleisiä kuin edullisia ja tässä Bigster 2025 auttaa heitä. Kuitenkin tullakseen sellaiseksi, josta he haaveilevat, heidän on siirrettävä muita kappaleita ja tanssi on jo alkanut…

Dacia siirtää Joggerin Tangeriin valmistamaan uutta Dusteria Miovenissa yhdessä Bigsterin kanssa vuonna 2025…

Dacia-Jogger-2023-Taka

Sen lisäksi, että se parantaa synergiaetuja emoyhtiönsä kanssa, Dacian on mukautettava tuotantokustannuksiaan. Nykyään mantra «tuottaa paljon vähentääkseen kustannuksia» ei toimi samalla tavalla kuin pari vuosikymmentä sitten ja tästä syystä yritys on ryntänyt optimoimaan tehtaitaan. Sitä varten Joitakin malleja muutetaan kustannusten vähentämiseksi ja enemmän, koska heidän suunnitelmansa menevät läpi, kuten olemme osoittaneet, parantaakseen heidän imagoaan. Ja tässä heidän uudet mallinsa tulevat…

Muutama päivä sitten se tuli viralliseksi Dacia siirtää Joggerin tuotannon Euroopasta Afrikkaan. Perheauto siirtyy Miovenissa olevasta kokoonpanosta Tangerin tehtaaseen vuodesta 2024 alkaen. Lisäksi tämä siirto ei ole yksinomainen, koska Renault-konserni on ilmoittanut linjan 2 parannuksesta investoinnilla ja lisää hybriditeknologian koulutusta työntekijöille. Mutta se ei ole ainoa muutos.

Tästä tehtaasta tulee myös ulos koko maailmalle Mobilize Duoa vastaavat yksiköt. Ja nyt kun tiedämme Joggerin uuden tuotantopaikan, ihmettelet edelleen, mitä tapahtuu tehtaalle, joka brändillä on Romaniassa? No hyvin yksinkertaista: sen tilalle tulee uusi Duster joka on matkalla ja varten Suurin, jonka pitäisi tulla markkinoille vuonna 2025. Molemmat ovat täydellisempiä ja teknologiaisempia kuin koskaan.

Tämä johtuu siitä, että molemmat käyttävät CMF-B-alustaa ja siksi tuotantokustannusten alentamiseksi ne kulkevat käsi kädessä tehtaalla. Lopuksi Dacia työskentelee kahden uuden mallin parissa Sanderon korvaavan mallin lisäksi, jonka on määrä saapua markkinoille vuosien 2027 ja 2028 välillä. Toinen voisi olla Loganin korvaava sedan ja toisen uskotaan olevan crossover. Kaiken kanssa, näyttää siltä, ​​että Dacian aikataulu on hyvin varattu mutta onnistuuko se?

Lähde – L´argus