Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Dacia on uppoutunut mittavaan kunnostusprosessiin. Kun Renault toi sen Länsi-Eurooppaan, edullisia kustannuksia ei hyödynnetty ja kriisi oli kasvualusta sille, että siitä tuli suuri menestys. Kuitenkin autoteollisuuden sähköistämiseen ei salli (ainakaan toistaiseksi) sellaisten yritysten olemassaoloa, joilla on tällainen sopivuus. Syy: tarvittava tekniikka on erittäin kallista ja siksi nämä ajoneuvot eivät ole eivätkä tule olemaan kovin halpoja.

Kaiken kanssa, romanialainen talo päivittää imagoaan ja valikoimaansa jotta ei vaikuta «niin kodikkaalta». Ja uusimmalla yhteiskunnassa esitellyllä prototyypillä se on paikallaan, vaikka emme ole kovin varmoja, että se tulee tuotantolinjalle. Se on noin Dacia MANIFESTO -konseptieräänlainen bugi, joka tietyllä etäisyydellä on saanut inspiraationsa legendaarisesta Jeep Wranglerista ja äärimmäisimmistä mönkijöistä, mutta olisiko sellaisessa mallissa järkeä…?

Dacia MANIFESTO Concept on 3 metriä pitkä rattaat ilman ovia tai ikkunoita, jotka voivat olla sähkötoimisia…

Ensimmäinen asia, joka tulee selventää, on se Dacia MANIFESTO Concept on vaunu, jonka pituus on 3 metriä. Mutta se ei ole ainoa seikka, joka meidän on otettava huomioon kuvaillaksemme hänen lähestymistapaansa. Siitä puuttuu ovet, ikkunat eikä tuulilasia. Myös, on varustettu ilmattomilla renkailla, mikä tarkoittaa, että hän on valmis loputtomiin seikkailuihin. Kyllä, koska esimerkiksi LED-otsalaisin on irrotettava ja sitä voidaan käyttää käsilamppuna…

Emme voi myöskään sivuuttaa sitä edessä on vinssi, jota voidaan käyttää hinaukseen jos jäämme jumiin. Lisäksi sen vieressä on kaksi reikää joidenkin esineiden säilyttämistä varten. Lisäksi matkatavaroiden säilytystä varten on kattoteline, joka on suunniteltu modulaariseksi. Lopuksi takana on moduuli irrotettava akku, jolla voi toimittaa sähköä mille tahansa esineelle Schuko-pistorasian kautta.

Vuonna matkustamo huomasimme, että kuten se tapahtuu korissa, lähes kaikki materiaalit kierrätetään. Siinä on minimalistinen muotoilu ja se erottuu vedenpitävistä istuimista, joissa on verhoilu, joka voi muuntua ja muuttua makuupussiksi. Mitä tulee ohjauspyörään ja kojelautaan, ne on valmistettu korkista, ja teknisenä huomautuksena siinä on digitaalinen ohjaamo ja lisäksi voit liittää älypuhelimen infotainment-järjestelmänä.

Lopuksi meidän on puhuttava Dacia MANIFESTO -konseptivoimansiirto. Toistaiseksi romanialainen talo ei ole antanut mitään tietoja, vaikka sen sisältö ja koko huomioon ottaen emme voi sulkea pois, että sillä on sähköinen tyyppinen järjestelmä. Olemme kuitenkin aiemmin ilmoittaneet, että sen tuotantoon tulo on käytännössä nollassa ja brändi tietää sen, mutta on jättänyt sille oven auki. Vaikka pikemminkin toteuttaa ratkaisusi

Ostaisitko sen…?

Lähde – Dacia