Jatkamme uteliaisuuden analysointia ja etsimistä tietoja henkilöautojen rekisteröinneistä Espanjassa Vuoden 2021 aikana. Näimme jo eilen yleisen markkinatason vaihtelut, 1 %:n kasvua vuoteen 2020 verrattuna, sekä menestyneimmät merkit ja mallit. Mutta tiedät sen jo tärkein kanava on yksilöiden kanava, eikä siellä ole ketään yskimässä Dacia Sanderoa.

Dacia Sanderosta tulee jälleen yksityishenkilöille eniten myyty auto Espanjassa, yhteensä 20 499 yksikköä. Onko hän yhdeksättä vuotta peräkkäin että romanialainen utilitaristi saavuttaa tämän johtajuuden, joten se ei suinkaan ole sattuman tulosta. Lisäksi Dacia on neljänneksi myydyin merkki yksityisellä sektorilla.

Dacia Sandero sisätilat

Muistamme, että Sandero kunnostettiin kokonaan vuonna 2021, mikä teki huomattavan harppauksen edelliseen verrattuna varustelussa, suunnittelussa ja tekniikassa. Voit lukea koko testin täältä.

Brändi itse kertoo meille sen 75 % Dacia Sanderon myynnistä vastaa Stepway-viimeistelyä, jossa on crossover-estetiikka ja hyvät varusteet. Lisäksi 40 % asiakkaista on valinnut nestekaasuversion, joka käyttää 1.0 turbobensiinimoottoria 100 hv. Ilmeisesti tämä mekaaninen versio saa DGT:n Eco-tarran.

Dacia Sandero on saatavilla vain 9 000 eurosta alkaen

Yksityishenkilöiden myydyin auto Dacia Sandero

Tähän päivään asti ja brändin konfiguraattorin mukaan Sandero on saatavilla 9 090 eurosta pääsyversiossaan 65 CV:llä. Stepwayn kori alkaa 12 568 eurosta TCe 90 hv:n mekaniikalla. Jos menemme nestekaasumekaniikkaan (eli ECO-G), meillä on lähtöhinnat 11 590 ja 12 820 euroa per kori.

Kuten näemme, hintaero TCe 90 hv ja ECO-G 100 hv versioiden välillä on vain 250 euroa, joten ei ole yllättävää, että monet asiakkaat valitsevat tämän ekologisemman ja taloudellisemman moottoroinnin.

Sen jälkeen, kun Dacia Sandero lanseerattiin Espanjassa, vuonna 2008, lähes 250 000 espanjalaista asiakasta on ostanut sen.

Lähde – Dacia press