Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

peugeot Se on kokemassa erittäin makeaa hetkeä autokaupan kannalta, mikä näkyy kuukausittain Espanjan rekisteröintitiedoissa. Ja heidän autonsa, jotka eivät ole aivan halvimpia yleisistä merkeistä, vakuuttavat asiakaskunnan. Tuleeko hän myös? uusi peugeot 408? Me vain näemme sen, kosketamme sitä ja tunnemme sen a ensimmäinen yhteys.

Ranskalainen yritys kutsui meidät uuden 408:n ensiesittelyyn Espanjassa. Valitettavasti emme ole päässeet ajamaan sillä, koska se oli staattinen tapahtuma, mutta olemme pystyneet arvostamaan joistakin asioista pidämme ja toisista emme. Seuraavien linjojen mukaan kerromme sinulle kaikki Peugeot 408:sta.

Ennen kuin siirryt kokonaan osioihin, kuten suunnittelu, asuttavuus, tavaratila tai moottorit, on tärkeää mainita muut näkökohdat. Esimerkiksi, että Peugeot on juuri avannut tilaukset uudesta mallistaan ​​mille tahansa moottorille ja viimeistelylle. Anna myös lähtöhintasi saavutettavin versio on 33 350 euroa ja ensimmäiset yksiköt saapuvat vuoden 2023 alussa.

Missä Peugeot 408 on?

peugeot 408 puoli

Peugeot 408 saapuu valtaamaan markkinaraon, joka on juuri nähnyt valon. Se, jossa on kompaktin kokoiset crossoverit. Tai niin brändi sanoo, koska sen kanssa 4,69 metriä pitkä, 1,85 leveä ja 2,79 metriä akseliväliä…, kompakti, mitä sanotaan kompaktiksi, ei ole. Korkeus on 1,48 metriä.

Siksi se sijaitsee Peugeot 3008:n ja 508:n välillä. Se ei ole katumaasturi, koska se ei ole korkea ajoneuvo huolimatta siitä, että siinä on merkittyjä pyöränkaareja ja kosmeettisia yksityiskohtia, jotka simuloivat alempia suojauksia, mutta fastback-katotyylinsä ja siluettinsa vuoksi se ei ole myöskään sedan.

Peugeot sanoo tämän tämän ajoneuvon kanssa Niiden tarkoituksena on tavoittaa asiakkaita, jotka etsivät uusia konsepteja ja panostavat visuaaliseen erottumiseen. Vertailun vuoksi korimalli on samanlainen kuin Renault Arkanassa ja Cupra Formentorissa tai Stellantis-ryhmästä poistumatta Citroën C5 X:ssä, jonka kanssa se jakaa alustan ja moottorit.

Kissa valmistautuu hyökkäämään

peugeot 408

Esteettisesti se nähdään aggressiivisena autona erittäin selkeät geometriset muodot jokaisessa kulmassaan. Se perustuu prototyyppiin, joka tunnetaan sisäisesti nimellä P54. Sen ulkonäkö muistuttaa meitä kissasta, joka on valmis metsästämään saalistaan.

Katsokaa etupuskuria, naarmuuntuneita ajovaloja tai päiväajovalojen hampaat. Muuten, pääsäleikkö Se on uusi, aina saman korinvärisenä ja jossa autoyhtiön uusi logo on keskeisellä sijalla. Hengitä aggressiivisuutta.

Kuten edellä mainitsimme, sivussakaan se ei jää huomaamatta, sillä sen pehmeä siluetti huipentuu fastback-tyyli, koska sen hidas pudotus katto, joka päättyy pieneen spoileriin tavaratilan reunassa. Löydämme jälleen merkittyjä ja suoria linjoja sekä joitakin erittäin tasalaatuisia erityisiä vanteita aerodynamiikan parantamiseksi.

peugeot 408 takana

Omalta osaltaan taka-alue kehon noudattaa samaa tyyliä, jossa a erittäin merkitty puskuri musta luomaan kontrastia, lihaksia ja visuaalista tehoa. LED-pilotit ovat myös erittäin silmiinpistäviä, samoin kuin yläosat, jotka yhdistävät katon takaluukun ensimmäiseen osaan.

Ja puheen ollen runkokun automaattinen portti avataan, saamme kapasiteetin 536 litraa bensiiniversiossa ja 471 litraa ladattavissa hybrideissä, koska akku vie jonkin verran tilaa tavaratilasta.

Sisustus on identtinen Peugeot 308:n kanssa

Sisältä löytyi paljon vähemmän uutisiajossa meillä on samantyylinen kojelauta, säätimet, keskikonsoli ja istuimet kuin sen pikkuveljessä, Peugeot 308:ssa.

peugeot 408 sisusta

Tämä tarkoittaa, että näemme edelleen i-Cockpit ohjaamo, se ei henkilökohtaisesti vakuuta minua, koska ihanteellisessa asennossani ratissa ei anna minun nähdä kojetaulua kokonaisuudessaan. autuus instrumentointi on kolmiulotteinen käyttämällä 10 tuuman näyttöä.

Kojelaudan keskellä näkyy multimediajärjestelmän näyttö, myös 10 tuumaa. Sen alaosassa on konfiguroitavia kosketusnäppäimiä erilaisille pikanäppäimille, hyvä ratkaisu. Meistä tuntuu vähemmän hyvältä, että Peugeot, kuten muutkin Stellantis-konsernin merkit, jatkaa ilmastointilaitteen integrointi tähän multimediamoduuliin kosketeltava.

Kaikkien matkustamon säilytyslokeroiden joukossa ne lisäävät jopa 35 litraa tilaa taskumme tyhjentämiseksi, mikä on aina arvostettua.

Kohtuullinen asumiskelpoisuus korkeudessa takaistuimille

Katso tämä postaus Instagramissa

kuumamoottoriin (@actualidadmotor) jakama viesti

Mitä tulee tilaa, etuistuimilla on hyvä asumiskyky käytännöllisesti katsoen kaikenkokoisille aikuisille, vaikka on totta, että keskikonsoli on hieman leveä, eikä meillä välttämättä ole suurta avaruuden tunnetta.

Meidän on kiinnitettävä enemmän huomiota toiseen riviin istuimista. Sen suuren taistelun ansiosta meillä on runsaasti tilaa polville suhteessa etuistuimiin. Peugeot kertoo, että tämä 408 tarjoaa suurimman etäisyyden jaloilleen koko mallistossaan.

Tästä huolimatta, ongelma tulee korkeudessa, pään tilassa. Sisään pääsemiseksi meidän on taivutettava tavaratilaa hieman enemmän, jos emme halua osua korirakenteen ylärunkoon. Ranskalainen yritys kommentoi, että 1,85 metriä pitkä voi matkustaa mukavasti, mutta en ole täysin samaa mieltä.

Peugeot 408 i-cockpit

Minä 1,76:llani, Minulla on paljon etäisyyttä jalkoihin, mutta ei niin paljon päähän. Ainakin tässä yksikössä, johon olen päässyt ja jossa on panoraamakatto. Minun tapauksessani, Minulla ei ole enempää kuin 3 sormea ​​jäljellä koskettaa kattoa. Näin ollen noin 1,80 asukas jo melkein koskettaa kattoa. Lisäksi, koska ikkuna on pieni, se ei myöskään anna vaikutelmaa visuaalisesta helpotuksesta.

Muilta osin meillä on keskikyynärnoja, jossa on kaksi mukinpidikettä, tuuletusaukot, USB-latausliitännät ja taskut lehtien jättämistä varten. Näissä takaistuimissa ei ole minkäänlaista säätöä selkänojan kaltevuuden tai koko penkin pituussuunnassa.

Peugeot 408:ssa on kolme moottoria

Peugeot 408 PHEV

Peugeot ei ole halunnut monimutkaista elämää erittäin laajalla mekaanisella tarjonnalla, vaan on valinnut kolmeen vaihtoehtoon. Muuten, tällä hetkellä kiinteä veto on poissuljettu, mutta on tärkeää huomata se Kaikissa versioissa on vakiona automaattivaihteisto.

Myöhemmin, vuonna 2023 tai 2024, tästä Peugeot 408:sta tulee täyssähköinen versio.

Peugeot 408:n mekaaninen pääsyversio on 1.2 PureTech bensa kolmella sylinterillä ja turbolla. kehittää 130 hv 5500 kierroksella ja 230 Nm:n maksimivääntömomentti 1750 kierrosta minuutissa.

Kaksi muuta varianttia ovat ladattavat hybriditkutsuu itseään Hybridi 180 ja hybridi 225 viitaten niiden yhteiseen maksimitehoon. Heillä on yhteinen akku, jonka teho on 12,4 kWh, ja 81 kW (110 hv) sähkömoottori.. Suorituskyvyn eron antaa kuitenkin lämpömoottori, joka on 1,6-bensiinimoottori, joka tuottaa vähemmän tehokkaassa 150 hv ja korkeammassa 180 hv. Yhdistetty suurin vääntömomentti molemmissa tapauksissa on 360 Nm.

Varusteet Peugeot 408

peugeot 408gt

laitteille ja trimmitasot He eivät myöskään halunneet sekaantua liikaa. Niitä on kolme, mikä niiden nimi on Allure, Allure Pack ja GT. Sama koskee päällirakenteen värejä, joista vain kuusi sävyä on brändille uusia, Obssesion Blue ja Titanium Grey.

Peugeot 408 Viehätys Siinä on 10 tuuman näytöt, Peugeot Connect Nav, pysäköintianturit ja takakamera, handsfree-käynnistys, Safety Plus -paketti, kuljettajan istuin manuaalisesti säädettävällä tavalla, akustinen etutuulilasi, pimennetyt takaikkunat, Full LED -valaistus ja 17 tuuman pyörät.

Samaan aikaan, Allure Pack lisää etupysäköintitunnistimet, Drive Assist Packin ja 19 tuuman timanttileikkatut mustat pyörät. Sarjan huippu, GT viimeistelysisältää Drive Assist Plus Packin, lämmitetyn ohjauspyörän ja erityiset 19 tuuman pyörät sekä sarjan yksityiskohtia, jotka tarjoavat urheilullisemman visuaalisen ilmeen.

Peugeot 408 hinnat

Peugeot 408 takaprofiili

Moottori Muuttaa Suorittaa loppuun Hinta
Moottori Muuttaa Suorittaa loppuun Hinta
Plugin 180 e-EAT8 Viehätys 42 850 €
Plugin 180 e-EAT8 Allure Pack 44 100 €
Plugin 180 e-EAT8 GT 46 900 €
laajennus 225 e-EAT8 Allure Pack 45 600 €
laajennus 225 e-EAT8 GT 48 400 €
PureTech 130 Syö8 Viehätys 34 850 €
PureTech 130 Syö8 Allure Pack 36 500 €
PureTech 130 Syö8 GT 39 300 €

Galleria Peugeot 408