Ferrari on yksi niistä rakentajista, joka on ottanut mallistonsa sähköistämisen rauhallisemmin. Tämän tekniikan tulo merkitsi uutta käännekohtaa autoalalla, mutta sen kypsyminen ei ollut sopivin tietyntyyppisille malleille. Yhteensopimattomimpia ovat urheiluautot ja superurheiluautot, joilla on tarjottavanaan korkein hyöty ajodynamiikka on mahdollisimman puhdasta ja tarkkaa.

Siksi ennen kuin pääset täysin sisään kehittää sähköinen urheilu- tai superauto ovat alkaneet käyttää plug-in hybriditekniikkaa. Yksi malleista, joilla he aloittivat tässä uudessa vaiheessa, on 296 GTB, jonka esittelimme sinulle jo jokin aika sitten. No, nyt ne tuovat käänteen valikoimaansa ja tuovat markkinoille ihanteellisen korin ulkoilun ystäville. Se on noin Ferrari 296 GTS tai mikä on sama versio cabrio.

Vaihtoehtoisesti Ferrari 296 GTS on saatavana Assetto Fiorano -urheilupaketilla…

Ferrari 296 GTS

Kuten kuvista näkyy uuden Ferrari 296 GTS:n estetiikka jäljitetään sen veljensä 296 GTB:n estetiikkaan.. On kuitenkin yksi huomattava ero, joka pomppaa ensi silmäyksellä: katto puuttuu. Tai pikemminkin kohtaamme a sisäänvedettävä kovakattoinen avoauto että «paljastukseen» tarvitaan noin 14 sekuntia. Itse asiassa italialainen talo vahvistaa, että se on ensimmäinen markkinoille tuotu avoauto, jonka voimanlähteenä on a V6 lohko.

Eikä vain se ole Ferrarin historian ensimmäinen avoauto, joka on varustettu ladattavalla hybridivoimansiirrolla ja propulsio. Kuten voit kuvitella, se ei ole mikä tahansa V6-moottori, vaan 2,9-litrainen V6, joka on varustettu kahdella turbolla V:n sisällä. Tämän yhdistelmän tulos on Tehoa 663 hv ja vääntöä 740 Nm Sitä ohjaa 8-nopeuksinen DCT-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto, joka lähettää voiman taakse.

Toisaalta on olemassa sähköyksikkö joka turvautuu a 122 kW (167 hv) moottori toimii 7,45 kWh:n litiumakulla. Tämä on asennettu moottorin ja vaihteiston väliin ja mahdollistaa enintään 25 kilometrin matkan sähkötilassa enintään 135 kilometrin tuntinopeudella. Sen sijaan koko potentiaalin hyödyntäminen enimmäisnopeus ylittää 330 kilometriä tunnissa vaikka paino ylittää 1540 kiloa…

Lopuksi osoita se Ferrari 296 GTS on saatavana Assetto Fiorano -paketilla. Se on radalle suunniteltu versio, joka sisältää kevyitä elementtejä ja parempaa aerodynamiikkaa. Heiltä ei myöskään puutu Lexan-polykarbonaattitakaikkunaa, Multimaattiset iskunvaimentimet jompikumpi uudistetut kevyemmät ovet.

Lähde – Ferrari