Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Näyttää siltä, ​​​​että on kulunut vuosisata siitä, kun ensimmäinen Fiat 500 näki valon. Tuolloin Eurooppa taisteli jälleenrakennuksen puolesta, jota sen kansalaiset niin kovasti kaipasivat. Mutta oli muutakin, sillä talous oli alkamassa heräämään syvästä unesta, jolle se joutui toisen suuren sodan päätyttyä. Ja tämä oli kasvualusta Volkswagenin tai Fiatin kaltaisten merkkien joukolle ehdottaa motorisoimaan maidensa asukkaita.

Et ehkä tiedä, mutta kun 500 syntyi vuonna 1957, se julkistettiin nimellä «Uusi 500″. Syy tälle nimelle liittyi sen edeltäjään, the 500 A, joka tuli markkinoille vuonna 1936. Tämä nimi ei kuitenkaan kestäisi kauan, koska pian sen jälkeen se nimettiin uudelleen Topolinoksi. Siitä huolimatta sen menestys oli suuri, sillä se jatkui torinalaisen yrityksen luettelossa vuoteen 1975 asti. Sitten vuonna 2007 se heräsi henkiin Mino-projektin seurauksena.

Alkuperäinen Fiat 500 syntyi 4. heinäkuuta 1957 ja sitä myydään tällä hetkellä 38 maassa…

Fiat 500 3 sukupolvea

Tämä ylösnousemus osui samaan aikaan 50 vuotta yleisimmän 500:n julkaisusta. Tuolloin Torinon talo ei elänyt hyvin, ja he uskoivat tulevaisuutensa tälle projektille. Ja vaikka brändin sisällä oli monia epäilyksiä, siitä on tullut ylivoimainen menestys. Niin paljon, että se on edelleen myynnissä, eikä vain sitä, vaan on rinnakkain suoran seuraajansa 500e kanssa. Tällä tavalla se täydentää osassa A.

Yhtä hyvin, tämä viimeinen 4. heinäkuuta on ollut 65 menestyksen vuotta. Joten juhlistaakseen sitä niin kuin pitääkin, jokainen italialainen on luonut uuden mainoskampanjan samalla, kun se on muistanut joitain virstanpylväitä moderneimmasta versiosta. FIATin toimitusjohtajan ja Stellantis Global CMO:n Oliver Francoisin mukaan…

«Täyssähköinen New 500 on noussut Euroopan markkinoiden palkintokorokkeelle sähköautoista vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla New 500 on myydyin sähköauto Saksassa, jossa se on menestynyt jopa kotimaisia ​​sähköautoja paremmin. Lisäksi myös on johtaja Italiassa ja on palkintokorokkeella Ranskassa ja Espanjassa. Tämä on konkreettinen todiste sen menestyksestä ja siitä, kuinka Fiat näkee polkunsa sähköistämiseen osana historiallista sosiaalista tehtäväänsä. Olemme luoneet liikkuvuutta kaikille, olemme kaupunkiliikenteen edelläkävijöitänyt tavoitteemme on keksiä kaupunkiliikenne uudelleen ja tehdä siitä kestävämpi kaikille»

Fiatin veto uuteen 500e:hen on luja ja määrätietoinen. Myydään 38 maassa neljällä alueella jotka lähtevät Euroopasta Latinalaiseen Amerikkaan, Lähi-itään ja Japaniin. Tämän vuosipäivän kunniaksi brändi on luottanut Leonardo DiCaprion «Evergreen»- ja «The Stick» -mainoskampanjoiden muokkaamiseen. Jos haluat katsoa niitä ja juhlia heidän yli puolen vuosisadan ikää, klikkaa linkkiä.

Onnittelut Fiat 500!

Lähde – Fiat