Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Ford GT on yksi myyttisimmistä superautoista, jonka autoala on synnyttänyt. Hänen debyyttinsä oli loistava, erityisesti erinomaisten urheilutulosten vuoksi, joita hän tarjosi jenkkiyritykselle. Mutta hänen kuolemansa jälkeen valmistajan valikoima jäi tällaisen mallin orvoksi hänen paluutaan asti vuonna 2005. Sitten, toisen kauden jälkeen ilman edustusta, hän syntyi uudelleen vuonna 2017 halomallina, jolle aiomme sanoa hyvästit ennen kuin vuosi 2022 jättää hyvästit. ..

Nykyisen Ford GT:n kaupallista elämää on leimannut yksi yksityiskohta: eksklusiivisuus. Siitä lähtien, kun sen luojat esittelivät sen Detroitin autonäyttelyssä 2015, sen tiekartta oli erittäin selkeä. Sen tuotanto rajoitetaan 250 yksikköön vuodessa sen auran säilyttämiseksi. Lisäksi vuonna 2016 tuli kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun GT40 voitti 1966 Le Mansin 24 tunnin ajon. Tänään esittelemme Ford GT LM Editioninhänen rivinsä viimeinen…

Ford GT LM Editionista valmistetaan vain 20 yksikköä ennen hänen hyvästinsä vuoden lopussa…

1665276492 495 Ford GT LM Edition Nyt kylla Yankee superauto sanoo hyvastit

Kuten näissä kuvissa näkyy, Ford GT LM Editionin estetiikka on radikaalia. Sitä valmistetaan vain 20 kappaletta, ja ne ovat kunnianosoitus voitolle, jonka GT saavutti luokassaan Le Mansin 24 tunnin ajossa vuonna 2016. Siksi sen estetiikka on erityisiä suunnittelun yksityiskohtia jotka erottavat sen muusta GT:stä, jonka tuotemerkki on valmistanut. Sen näkyvyyden kohokohta on Liquid Silver -sävy, joka pukee sen koria.

Lisäksi asiakkaat voivat valita sen tuomiseksi lähemmäksi alkuperäistä koristele ulkoasu sinisillä ja punaisilla aksenteilla. Juuri nämä värit ovat niitä, jotka «maalaavat» elementtejä, kuten sivuhelmat, takahajotin tai muut elementit ja lisävarusteet. Myöskään puuttuvia ei ole 20 tuuman näkyvät hiilikuituvanteet titaaniruuveilla, jotka paljastavat mustaksi lakatut Brembo-jarrulevyt. Joko 3D-tulostettu titaaninen pakoputki tai 3D GT LM -logo.

GT LM Editionin sisustus säilyttää olemuksensa sisältä käsin. Siinä on hiilikuidusta valmistetut istuimet, jotka on verhoiltu Alcantaralla ja niissä on punaisia ​​tai sinisiä yksityiskohtia. Kojelauta puolestaan ​​on eebenpuunahkaa ja Alcantaraa, toisin kuin pilarit, jotka myös käyttävät tätä materiaalia. Lopuksi keskikonsoli sisältää sarjan hiilikuituverhoilu ja rekisterikilpi Valmistettu erittäin erikoisesta materiaalista.

Se on valmistettu metallia numeron 69 Ford GT:n kampiakselista joka oli kolmas Le Mansin kilpailussa 2016. Se, missä ei tule muutoksia, on hänen sydämessään, koska hän säilyttää lohkon 3.5 V6 EcoBoost perheen muiden mallien kokoamana ja joka kehittää yhteensä 670 hevosvoimaa. Kun Ford kokoaa viimeisen tämän erikoissarjan 20 yksiköstä GT jättää hyvästit jälleen ja tekee niin yhteensä 1 350 yksiköllä…

Legenda elää…

Lähde – Ford