Keksi itsesi uudelleen tai kuole yrittämällä, he ovat ajatellut Ford Motor Companysta. Ehkä et tiedä sitä tai olit unohtanut sen, mutta Blue Oval oli ainoa kolmesta amerikkalaisesta valmistajasta, jota ei tarvinnut pelastaa kriisissä 2008. Näyttää typerältä, mutta kun General Motors ja Chrysler Group LLC puri pölyä, heidän tapauksessaan he pelastivat huonekalut. Ja niin tähän päivään asti, enemmän tai vähemmän onnella, he ovat onnistuneet selviytymään yksin…

Kuitenkin, autoalan sähköistäminen on kääntänyt kaiken ylösalaisin. Niin paljon, etteivät he ole miettineet kahdesti tulevaisuuttaan ja ovat tehneet salomonisen päätöksen. Kyllä, koska päällekkäisyyksien välttämiseksi ja ponnistelujen keskittämiseksi paremmin he ovat ajatelleet niin on parasta jakaa yritys kahtia. Kuulit oikein, kaksi osaa, jotka vastaavat erilaisista tehtävistä ja vaikka jakavat osan teknologiasta, ne ovat sataprosenttisesti ilmaisia…

Ford keskittää liiketoimintansa kahdelle itsenäiselle alueelle, vaikkakin yhteisellä teknologialla: Blue ja Model e

Ford+ -suunnitelman valloilleen

Julkaistun lehdistötiedotteen mukaan Ford jakaa yhtiön kahteen erilliseen ja itsenäiseen divisioonaan. Ensimmäinen on ns Fordin sininen ja se on omistettu polttomoottorilla varustettujen autojen kehittämiseen. toinen on nimeltään Ford malli e ja on vastuussa sen sähkölinjan toteuttamisesta. Tällä rakenteella halutaan keskittää paremmin yksittäiset alueet ja tehdä uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämisestä nopeampaa ja tehokkaampaa.

Jos kaivamme hieman syvemmälle, ymmärrämme mitä Blue Ford -tehtävä. Tällä pyritään saamaan mahdollisimman suuri hyöty, kun samalla parannetaan teollisia prosesseja, yksinkertaistetaan toimintaa ja alennetaan kustannuksia. Heidän säästönsä brändissä on noin 2,7 miljardia dollaria. Omalta osaltasi Ford malli e Se keskittyy sähköisen liikkuvuuden, ohjelmistojen, alustojen ja tämäntyyppisiin ajoneuvoihin sovellettavien teknologioiden kehittämiseen.

Lopulta Blue Oval etsii innovaatioita sähköisen liikkuvuuden suhteen samalla kun se lisää tuotantomäärää. Ja ihmettelet kuinka ne toimivat? No, toinen ja toinen osasto ovat strategisesti riippumattomia, vaikka ne jakavat teolliset prosessit ja niihin liittyvät parannukset. Tämä on se osa, josta saat eniten hyötyä Ford Proyrityksen kolmas divisioona, joka on omistautunut mainostensa kehittämiseen.

Uteliaisuutena, Doug Field ottaa Ford Model e:n ruorin. Hänen nimensä ei kuulosta sinusta paljolta, mutta jos kerron, että hän työskenteli aiemmin Applelle ja Teslalle, tunnistat hänet silti. Itse asiassa hän vastaa koko Blue Oval -sarjan uusien sähkömallien, digitaalisten järjestelmien, tietokonejärjestelmien ja ohjelmistojen suunnittelusta.

Lähde – Ford – Ford Plus -suunnitelman kiihtyvyys