Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Ford Mustangin seitsemäs sukupolvi aiheuttaa sensaatiota. Myyttisen jenkkiponiauton uskolliset rakastavat sitä riippumatta siitä, mitä, mutta sillä on myös halveksijansa. Ja vaikka suhteessa edeltäjäänsä kehitys on havaittavissa vastuussa olevat näyttävät erehtyneen varovaisuudessa. Varsinkin mitä tulee ulkosuunnitteluun, sillä koko kriittinen fandomi on huutanut taivaaseen jatkuvuudestaan. Vaikka myös suuren sisustuksen digitalisoinnin takia…

Olipa miten tahansa, uusi Ford Mustang on jo otsikoissa Ja tiedät mitä tapahtuu: ne auttavat myymään. Kiistanalaisin liittyy kokoonpanoon ja mökilläsi olevat näyttötyypit, varsinkin pohja. Toiseksi se on herättänyt henkiin vanhan idean, joka saa kaikkein puristeille kananlihalle: että tuotemerkki valtuuttaa neliovinen sedan-versio. No, nyt toinen näkee valon: hänen «elämänsä on taattu».

Jim Farley sanoo, että asiakkaat päättävät, mikä on Ford Mustangin tulevaisuus ja että tämä ei jää saagan viimeiseksi…

Täysin uusi Ford Mustang

Carsalesin kaverien ansiosta tiedämme sen Jim Farley, Fordin toimitusjohtaja, ennustaa Mustangille pitkän käyttöiän. Eli nyt uuden sukupolven esittelytilaisuudessa se nousi otsikoihin. Mukaan toimeenpanevan, kun kaikki toimittajat he kysyivät häneltä hänen jatkuvuudestaan

«Emme mene sinne. Ei, ei mitenkään, ei. Asiakkaat päättävät »

«Se, mitä monet eivät ymmärrä, on se 20 prosenttia kaikista Mustangeista myydään Yhdysvaltojen ulkopuolella jompikumpi [que es] maailman ykkönen urheilucoupe, ja nyt menemme 140 maahan»

«Joten tämä antaa meille valtavan edun, koska monet ihmiset rakastavat tällaista autoa«

Mutta se ei ole ainoa asia, jonka hän sanoi uudesta Mustangista. Kun kysyttiin aiheesta täytyy käynnistää jonkinlainen sähköistetty versio ilmoitti, että…

«Hyvä asia on se investoimme seitsemänteen sukupolveen, koska meillä on Mustang Mach-E, koska olemme ykkönen Yhdysvalloissa sähkön osalta, koska olemme numero kakkonen Yhdysvalloissa hybridialalla. Se antaa meille kyvyn tehdä tämä.»

«Muut kilpailijat ostavat päästöhyvityksiä eivätkä he voi lähteä tämän tyyppisellä ajoneuvolla. Voi. Se on niin jännittävää, että jollain tavalla Mustang Mach-E antoi tämän auton tapahtua.»

Sanojasi huomioiden, Näyttää siltä, ​​​​että Ford Mustangilla on vielä monta sukupolvea jäljellä elää. Kaiken kaikkiaan emme voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että olemme nimenneet Mach-E:n «keinoksi tuon tavoitteen saavuttamiseksi». Näin ollen, vaikkakin hypoteettisesti, huhu saa vahvistusta siitä voi luoda Mustangin sedanilla ja sähkörungolla. On tarpeen nähdä, mitkä ovat Fordin seuraavat askeleet, mutta useimmat puristit vapisevat jo.

Lähde – Carsales