Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kukapa ei olisi haaveillut ajamisesta viileässä «pakettiautossa» täydellä nopeudella? Ehkä se kuulostaa vanhentuneelta virityksestä, mutta useammassa kuin yhdessä Hollywood-elokuvassa olemme nähneet takaa-ajoja, joissa tämäntyyppinen ajoneuvo oli päähenkilö. Mutta Mitä jos tämä siisti pakettiauto olisi bensiinin tai dieselin sijaan sähköinen? No, tätä he ovat ajatellut Fordissa ja esittäneet sen Goodwoodin nopeusfestivaali joka on tapahtunut näinä päivinä.

muistat sen Muutama päivä sitten kerroimme, että Ford ja sen PRO-teollisuusdivisioona valmistelevat jotain. Emme tienneet, mikä se oli, vaikka tieto siitä, että Performance-divisioona oli heidän perässä, antoi meille vihjeen siitä, mikä se voisi olla. Huhujen mukaan se oli korkean suorituskyvyn pakettiauto ja osittain he olivat oikeassa. Mutta uutuus ja suuri ilo on, että se on Ford Pro Electric SuperVan tai mikä on sama, «vitaminoitu» E-Transit…

Ford Pro Electric SuperVan julkistaa sähkötehon, joka on lähes 2000 hv…

Ford E-Transit Supervan 2022 16

Ehkä ihmettelet kun näet kuvia Miten Ford Pro Electric SuperVan on samanlainen kuin E-Transit? Pohjimmiltaan ei mitään, koska se on vapaa tulkinta, vaikkakin hieman muistelemalla. Kaikessa on enemmän nähtävää sen etuosan suunnittelussa yhdessä urheilupuskurin kanssa, jossa on useita ilmanottoaukkoja. Eikä se ole ainoa asia, useat halkaisijat on jaettu ympäri koria, jotka «liimaavat» tämän «mausteisen» sähköauton maahan.

Myös tavaralaatikolle antama muoto on silmiinpistävää. varten edistää aerodynamiikkaa se menettää osan lastitilavuudestaan ​​reilun kokoisen spoilerin hyväksi. Kaiken kaikkiaan todella tärkeä asia tässä Pro Electric SuperVanissa on sen ihon alla. Sillä on neljä sähkömoottoriaa Litiumioniakku 50 kWh nestejäähdytteinen ja «ad hoc» -ohjausjärjestelmä, joka tuottaa a teho noin 2000 hv.

Fordin mukaan kiihtyvyys nollasta 100 kilometriin tunnissa on alle kaksi sekuntia. Ja jotta jokainen tajuaisi luomuksensa teknisen tason, he ovat osallistuneet Goodwood Festival of Speed ​​-tapahtumassa vietettävään mäen nousuun. Aikaa, jonka he ovat käyttäneet huipulle, ei ole kerrottu, mutta heidän julkaisemansa leike kestää noin 50 sekuntia. Eli hän olisi voinut ylittää maaliviivan noin 49 sekunnissa.

Kaiken kanssa, emme usko, että tämäntyyppinen ajoneuvo tulee markkinoille. Se olisi hullua, mutta kuvan ja mainonnan kannalta Blue Oval on saanut suuren vaikutuksen. Sen lisäksi, että monet tässä sähköpakettiautossa käytetyistä ratkaisuista päätyvät heidän teollisuusajoneuvoihinsa. Silloin tällöin…

Lähde – Ford