Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Yksi ensimmäisistä päätöksistä yritystä luotaessa on valita logo. Siitä syntyy brändikuva, ja jos se on tarpeeksi hyvä, se voi jopa syödä loput yrityksen tunnusmerkit. Jos kysymme sinulta, minkä yrityksen logo on pureman omenan logo? Vastausta ei ole tehty kerjäämään, mutta autoalalla tapahtuu samaa Mikä merkki tunnetaan sinisellä soikealla? Todellakin, Ford.

Peugeotissa on leijona, Audissa neljä rengasta ja Rolls Roycessa se on «Spirit of Ecstasy». Kuvittele hetkeksi, että millään näistä merkeistä ei ollut logoja ja heidän autonsa olivat «alasti» niiden etu- ja takaosissa. Niiden tunnistaminen olisi monimutkaisempaa, mikä merkitsisi myynnin menetystä. No ajattele nyt sitä tarjontapula voi tarkoittaa, että Ford ei voi laittaa Blue Ovaalejaan autoihinsa Mitä sitten tapahtuisi…?

Fordilla on toimitusketjuongelmia, jotka liittyvät «kaikissa» malleissaan…

Uusi Ford Ranger Raptor 2022 25

Heidän olisi vahvistettava tuotekuvaansa muilla resursseilla. Sen etuosan ja optiikan suunnittelu on jo hyödynnetty resurssi, mutta tähän strategiaan on silti syytä perehtyä. Selvitykset syrjään, siltä näyttää Fordilla olisi vakavia ongelmia toimitusketjun kanssa, jotka vaikuttaisivat sen logoihin. Mutta se ei olisi ainoa avoin etuosa, sillä useiden lähteiden mukaan myös mallilevyt puuttuisivat…

Kiitos CNBC:n kavereille, tiedämme sen Fordin tiedottaja vahvisti tällaisen tilanteen. Hän ei kuitenkaan halunnut mennä pidemmälle tai kertoa kuinka moneen malliin logojen puute vaikuttaa tai mikä olisi syynä tähän ongelmaan. The Wall Street Journal olisi kuitenkin päässyt johtopäätökseen. Ilmeisesti palveluntarjoajalla Tribar Technologies olisi ongelmia Michiganin osavaltion kanssa kiellettyjen kemikaalien käytöstä.

Ilmeisesti, viime elokuussa se joutui lopettamaan logojen ja tunnusten tuotannon koska näiden toimien päästöt päätyisivät paikalliseen viemäriverkkoon. Toistaiseksi Tribar on kieltäytynyt vastaamasta tai ainakin kertomasta versiotaan tapahtumista, mutta kaikki viittaa siihen, että se olisi Fordin logojen puutteen takana. Toki, ja uskomme, ettemme ole väärässä, että Blue Ovalissa he työskentelevät jo vaihtoehtoisen ratkaisun parissa ja saavat pian logonsa…

Vaikka kyllä, tämä tilanne on a huomautus navigaattoreille mitä voi tapahtua lähitulevaisuudessa…

Lähde – CNBC:n The Wall Street Journal