Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kukapa ei olisi koskaan haaveillut Bugatti Boliden omistamisesta? Uskon, että koko maan päällä ei ole ainuttakaan ihmistä, joka ei olisi halunnut sitä. Ongelmana on, että Molsheim-talo on yksi maailman eksklusiivisimmista ja rajoitetuimmista ja tämän mallin tuotanto on mitattu millimetriin. Niin paljon, että kourallinen myynnissä myytiin loppuun muutamassa tunnissa. Silti on olemassa a «väli» ratkaisu päästä eroon siitä «pahasta toiveesta».

Se on Lego Technicin Bugatti Bolide, jonka lelukauppa on laittanut myyntiin. Kuten tiedät jo jonkin aikaa, tämä yritys tekee yhteistyötä joidenkin automerkkien kanssa tarjotakseen heidän ajoneuvojaan luettelossaan. Tietenkin ne eivät ole samoja eivätkä heillä ole samoja «etuja», mutta Ne ovat täydellinen herkku pienille ja ei niin pienille. Lisäksi tällä tietyllä yksiköllä on «tuhoava» hinta ja yksityiskohdat, jotka ovat erittäin hyviä.

Lego Technicin tarjoama Bugatti Bolide on saatavilla alkaen 49,99 eurosta…

Bugatti Bolide Lego Technic 2

Tämä Lego-sarjalla varustettu malli erottuu 31 senttimetrin pituudestaan, 13 senttimetriä leveä ja 8 senttimetriä korkea. Yhteensä sitä on yhteensä 905 kappaletta ja omituisina faktoina ovet avautuvat saksina tai W16-moottorin männät ovat liikuteltavia. Kaksoissuojukset, jotka piilottavat 8.0 W16 Quad-Turbo -moottorin auki, sekä ohjaukseen vaikuttavan ohjauspyörän ovat täysin toimivat.

Mitä tulee sen suunnitteluun, Lego Technic Bolide on kilpamalli, jossa on musta ja keltainen ääriviivat. Siitä huolimatta on helppo huomata tiettyjä suunnittelun yksityiskohtia, jotka tuovat sinut lähemmäksi alkuperäistä mallia. Etupyörän kaarissa se esittelee tarroja, joissa on valkoinen «X» tai esimerkiksi etusäleikköstä ei puutu tyypillistä ylösalaisin olevaa hevosenkengää. Takaosassa, X-muotoiset valot jotka liittyvät keskelle ja ovat ominaisia ​​Bolidille.

Kaiken kanssa, Jos olet nähnyt tämän Lego Technicin Bugatti Boliden, haluat sellaisen tänään, on sinun päiväsi. Kyllä, koska sen levikki ei rajoitu alkuperäisen 40 kappaleeseen. Lisäksi sen hinta on paljon halvempi, koska se on hyvin kaukana Molsheimin talon pyytämästä 4 miljoonasta eurosta. Tarkemmin sanottuna Lego myy sen hintaan 49,99 euroa vaikka seuraavalla ehdolla: kullekin tilaukselle voidaan tilata vain kaksi yksikköä joka tehdään verkossa.

He odottavat edelleen, että se loppuu muutamassa päivässä… Tietysti Täydellinen kuninkaiden lahja pienille (ja myös itselleen) on korvaamaton.

Lähde – Bugatti – Lego Technic