Kun puhutaan superautojen valmistajista, meillä kaikilla on se selvä. Ensimmäisenä mieleen tulevat nimet ovat Ferrari, Lamborghini tai McLaren. Elämää on kuitenkin sen ulkopuolella, ja yksi brändeistä, jota kukaan ei muista, on amerikkalainen hennessey. Eikö se soita kelloa? No, sen pitäisi, koska ensinnäkin se ei ole valmistaja, se on kouluttaja, joka on viettänyt vuosia elantonsa muuttamalla Ford-malleja. Ja toiseksi, koska hänen luomuksensa ovat hyvin rajallisia.

yhtä paljon kuin se Hennessey Venom F5:tä valmistetaan 25 kappaletta. Ongelmana on, että se ei ole kenellekään tarkoitettu malli, sekä hinnaltaan että teholtaan. Lisäksi on muita pieniä yksityiskohtia, jotka on otettava huomioon: kaikki yksiköt on myyty loppuun. Tietysti, jos pidät siitä, sinulla voi olla toinen mahdollisuus, koska he ovat luoneet version, joka ilahduttaa leikkisimmät kuljettajat: a Venom F5 Roadster. Ota muistiin.

Hennessey Venom F5 Roadster debytoi 9. elokuuta ja on sitten Montereyn autoviikolla

Hennessey Venom F5 Roadster -sivuteiseri

Sitä ei ole ollut tähän asti, mutta me kaikki tiesimme, että tämä päivä voi tulla. Muistatko mitä tapahtui Venom GT:lle? Kyllä, pian sen jälkeen kun se oli virallinen, se menetti kattonsa tehdäkseen tilaa Spyder-versiolle. No, F5 Roadsterilla he hyppäävät altaaseen seuratakseen hänen jalanjälkiä. Eikä vain siitä lähtien teaser jätetty Facebookiin todistaa sen näyttämällä esikatselun hänen sivukuva. Tämä on luonnos, mutta se näyttää a targa-tyyppinen kori.

Itse asiassa, jos käännämme espanjaksi viesti, jonka he jättävät viralliselle Facebook-profiililleen Ymmärrämme lähestymistapasi…

«Seuraava malli hyperautojen valikoimassa Hennessey – Venom F5 Roadster – on suunniteltu sinulle maailmanlaajuinen julkaisu 9. elokuuta 2022. Alle kaksi viikkoa myöhemmin se on esillä automaailman ystäville 19. elokuuta klo. Viiriäinen Kalifornian kuuluisan «Monterey-autoviikon» aikana. Sama kaksoisturboahdettu 6,6-litrainen Fury-V8-moottori kuin Coupe-sisaruksessaan, 1187 hevosvoiman Roadster antaa sinulle varmasti «tuulta hiuksissasi»!

Yhteenvetona. Mitä meidän pitäisi odottaa Hennessey Venom F5 Roadsterilta, on maksimaalista urheilullisuutta ja radikalismi avoautossa olevaan superautoon. Parasta kaikessa on nauttia sen 6,6 V8 -moottorista, jossa on kaksoisturbo ja teho 1 187 hv ja 1 617 Nm vääntömomentti maksimi. Ja tietääksesi sen yksityiskohdat sinun ei tarvitse odottaa kauan, koska jos kaikki menee jenkkitalossa suunnitellusti Se on virallinen 9. elokuuta.

Todellakin, toistaiseksi emme tiedä kuinka monta he valmistavat tai mikä on niiden hinta mutta kerromme teille, että niitä ei tule olemaan paljon ja että se tulee olemaan kallista…

Lähde – Facebookin Hennessey Performance