Hondalla he haluavat tehdä asiat oikein. Toisin kuin monet kilpailijat, he ottavat alueensa sähköistämisen rauhallisesti, mikä voi olla monille ärsyttävää. Varsinkin kun näemme, että Volkswagenin kaltaiset yritykset ovat niin edistyneitä ja segmenteissä yhtä makeita kuin katumaasturit. He tietävät kuitenkin, miten edetä, ja paras salaisuus on sisällä kuunnella asiakkaiden toiveita. Jos ei, katso uusi Honda Civic e:HEV.

Mikä on yllättänyt sinut, että japanilaisen kompaktin yhdestoista sukupolvi liittyy tähän trendiin? Sen ei pitäisi, sillä jokin aika sitten he ilmoittivat siitä he luopuisivat dieselmekaniikasta ja asettaisivat tämän tekniikan etusijalle. Olemme kuitenkin hieman vihaisia ​​vastuullisille, koska emme vieläkään näe tai kosketa sitä ja he vapauttavat tämän kauhan. Oli miten oli, älä menetä yksityiskohtia, koska se on ennalta määritetty sarjan loogisin ja kysytyin versio

Honda Civic e:HEV:ssä on äskettäin kehitetty hybridivoimansiirto, joka on hyvin samanlainen kuin CR-V i-MMD:ssä

Ensinnäkin, kuten kuvista näkyy, uuden Honda Civic e:HEV:n muotoilu ei muutu. Vaikka luulet, että se on toistuva ja jopa mieto, katso yksityiskohdat ymmärtääksesi sen houkuttelevuuden. Lisäksi meillä on edessämme viisiovinen viistoperäversio, joka saapuu mantereellemme ensi lokakuussa. Siksi on loogista, että kerromme sinulle, mitä salaisuudet, jotka kätkevät sen tehokkaan ja hienostuneen hybridivoimansiirron.

Mukaan virallinen lehdistötiedote

«Järjestelmässä on a uusi 72-kennoinen litiumioniakku ja kaksi sähkömoottoria tehokkaat kompaktit, kaikki yhdistettynä äskettäin kehitettyyn 2,0 litran suoraruiskutusmoottoriin Atkinson-sykliin. Yhdessä voimansiirto tarjoaa a suurin teho 135 kW (184 hv) ja vääntö 315 Nm«

Muistatko testin, jonka teimme äskettäin uudelle Honda HR-V e:HEV:lle? No, tämän Civic e:HEV:n elämää antavan uuden voimansiirron toiminta on käytännössä identtinen katumaasturin kanssa. Suurin ero on, että lämpömoottori on 2,0 litraa 1,5 litran sijaan ja että voimayksikkö on tehokkaampi. Se on myös itsenäinen vaihtaminen sähkö-, hybridi- ja polttotila ilman kuljettajan puuttumista asiaan.

Kuten HR-V:ssä, voit myös valita neljä ajotilaa: Eco, Normal, Sport ja Individual. Jälkimmäinen on uusi ja mahdollistaa moottorin, vaihteiston ja kojetaulun itsenäisen ohjauksen. Vaihteiston myötä he ottavat myös askeleen eteenpäin. Se on kiinteä vaihde ja se on suunniteltu optimoimaan kitkaa, ja sitä ohjaa älykäs tehonsäätöyksikkö, joka mukauttaa ajoneuvon jokaiseen ajotilanteeseen.

Hondan mukaan Civic e:HEV on suunnattu CO-päästötkaksi alle 110 grammaa kilometriä kohden mitä se tarkoittaa kulutus alle 5 litraa 100 kilometrin välein WLTP-testeissä.

Milloin uusi Civic e:HEV tulee markkinoille?

Poikkeuksellinen dynamiikka ja tehokkuus uudessa 2022 Honda Civic e-HEV 9:ssä

Jos kaikki menee hyvin voimme ajaa sitä pian mutta kerromme sen sinulle jo lokakuuhun asti et voi ostaa sitä. Siksi on parempi varustautua kärsivällisyydellä ja hengittää syvään, sillä se antaa meille nenän, että tästä Civicistä tulee myyntimenestys…

Lähde – Honda