Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Honda on yksi valmistajista, joka kiihdyttää eniten sähkötuotteiden hyökkäystään. Hänen suunnitelmansa ei ole ollut eikä ole mennyt yhtä nopeasti kuin kilpailijoidensa, mutta pikkuhiljaa hän kiihtyy heidän tahtiinsa. Lisäksi kaikkea suunnittelua tehdään suurella huolella, eriyttäen sitä kyseessä olevien markkinoiden mukaan. Euroopassa japanilainen talo on valinnut ensin hybridit Yhdysvalloissa sen strategia etenee hieman nopeammin.

Kyllä, koska jos muistat, muistat sen allekirjoitti yhteistyösopimuksen General Motorsin kanssa. Yhdessä tämän valmistajan kanssa se kehittää sarjan sähköajoneuvoja, jotka perustuvat GM:n Ultium-alustalle. Sen lisäksi, että hän sitoo tulevaisuutensa jenkkikumppaneihinsa, hän aikoo myös luoda alustansa sähköasentajille. Ja siellä viimeinen tulee pelaamaan strateginen yhdistys, joka on allekirjoittanut sopimuksen LG:n kanssa sen täytyy tehdä hänestä vapaa…

Hondan ja LG:n akkujen vuosituotanto Yhdysvalloissa tulee olemaan noin 40 GWh…

LG Energy Solutionin toimitusjohtaja Youngsoo Kwon ja Honda Motor Co., Ltd:n toimitusjohtaja, toimitusjohtaja ja edustaja Toshihiro Mibe.

Tällä tavalla Hondan lanseeraamalla itse kehitetyt sähköautonsa markkinoille se ei ole riippuvainen General Motorsin tekniikasta. Erityisesti yhdessä sähkön herkimmistä osista: akusta. Siksi hän löytää yhdessä LG:n kanssa a uusi yhteisyritys, joka vastaa akkujen suunnittelusta, kehittämisestä ja valmistuksesta toimittaa nämä akut kaikkiin sähköajoneuvoihin, joita se valmistaa ja myy Yhdysvalloissa.

Kuten molemmat selittävät lehdistötiedotteissaan, yhteisyritys tarkoittaa a 4 400 miljoonan dollarin yhteisinvestointi. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, missä tilat sijoitetaan. He ovat ilmoittaneet aikovansa rakentaminen alkaa vuoden 2023 alussa niin, että litiumioniakkujen massatuotanto alkaa seuraavan tilikauden 2025 lopussa.

Lopulta tiedämme myös sen Vuotuinen tuotantokapasiteetti on noin 40 GWh. Ja toistaiseksi voimme lukea, koska he eivät ole halunneet antaa enempää tietoa sen lisäksi, että tämä yritys perustetaan laillisesti tänä vuonna 2022 ja että se edelleen sen on läpäistävä sääntelyviranomaisen suodatin. Täytyy katsoa, ​​mikä on Hondan aloite valmistaa Eurooppaan saapuvan tulevan sähkömalliston akkuja…

Ehkä heillä on jenkkipassi…

Lähde – Honda – LG Energy Solution