Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kesä ja lomat ovat aivan nurkan takana.. Tunnemme niitä ja suunnitelmat nauttia lomasta jylläävät meidän ja sukulaisten mielet. Monet lähtevät rannikolle, toiset naapurimaahan oppimaan uusia kulttuureja, mutta niissä kaikissa on melkein aina perusaines: auto. Itse asiassa liikkuvuus on elintärkeää näinä päivinä, mutta sinun täytyy varo, ettet päädy tämän Nissan Micran kaltaiseksi.

Tyypillinen asia, kun menemme paikkaan, emmekä tee sitä ajoneuvollamme, on vuokraa auto nauttiaksesi enemmän vapaudesta. Vuokrayhtiöt hierovat käsiään ja kaikki hienosäätävät kalustoaan. No, ennen auton vuokraamista meidän on varmistettava kaksi asiaa. Ensimmäinen: se ei ole meidän automme. Toinen: meidän on oltava varovaisia ​​hänen kanssaan tai haluamme jäädä jumiin Kuten tämä Nissan Micra. Tiedätkö missä se on ollut ja miksi?

Nissan Micran kuljettaja yritti kulkea hyvin kapean kujan läpi nostaen sen muutaman sentin irti maasta…

Onnettomuudet, joissa autot ovat päähenkilöitä, eivät ole mitään uutta. Itse asiassa olemme jo kertoneet sinulle satunnaisista tapauksista, kuten Suzuki Swift tai Kia Soul. No, tämä Nissan Micra menee läpi emme tiedä maata, jolla liikumme, ja huolimattomuus valtaa meidät. Syynä on kuljettaja, turisti, joka ei tuntenut Kreikan Santorinin saarella sijaitsevan Messarian kaupungin katuja ja kujia.

Ilmeisesti päivää ennen kreikkalaista pääsiäissunnuntaita, hän joutui yhdelle kujalleen ja jäi jumiin. Mutta mielenkiintoisinta kaikessa on, että ajoneuvo nousi myös muutaman sentin verran maasta. Lyhyesti sanottuna se esti julkisen käytävän, ja Messarian kunnallisen yhteisön piti laittaa tämä ilmoitus viralliseen Facebook-profiiliensa…

«Ole hyvä ja keskity! «Agios Konstantinoksen» kapealla kujalla kuvan auto on jumissa. Olemme ottaneet yhteyttä vuokratoimistoon ja poistamme sen. Erittäin vaikean päivän ja paikan vuoksi sitä ei ehkä ole mahdollista peruuttaa välittömästi. Pyydän huomionne. Paljon kiitoksia ja hyvää ylösnousemusta!»

Tuloksena on se, mitä näet kuvassa, ja siitä seuraa naapureiden epäjärjestys. Eikä vain sitä, sen poistavan hinauspalvelun saapuminen kesti kauemmin, koska Messarian katuja ei ole suunniteltu autoille, vaan ne luotiin vuosisatoja sitten ihmisiä ja aaseja varten. Tämän omituisen tarinan moraali on kuitenkin seuraava: Ole varovainen, jos aiot vuokrata auton kesälomaa varten, sillä saatat pelätä…