Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Autoalan tilanne on ainakin monimutkainen. Ei ole yhtä valmistajaa, jolla ei olisi ongelmia, riippumatta siitä, minkä tyypin haluamme valita. Ensin oli vuoden 2008 kriisi ja kun näytti siltä, ​​että kaikki oli korjattu, COVID-19 saapui. Ja jos se näytti vähäiseltä, mikrosirujen pula ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan on monimutkaissut kaiken. Logistiikkaketju on siis melkein katkennut.

Yllä kuvatuista ongelmista johtuvien varastokatkojen seurauksena tuotemerkeillä on ongelmia noudata tuotantoaikataulujasi. Tämän seurauksena jonotuslistat uuden auton julkaisuun pidentyvät kuin on tarpeen. Mutta jos auto on sähkökäyttöinen, ongelma pahenee. Paras esimerkki tästä on uudessa nissan ariyayksi akkukäyttöisistä maastoautoista, jonka on määrä olla menestys.

Nissan Ariyan kysyntä kaataisi kokoonpanolinjan ja pidentäisi jonotuslistoja Yhdysvalloissa…

Nissan Ariya EV SUV 2021 13

Se ei ole vielä saapunut Eurooppaan Nissan Ariya on jo aloittanut elinkaarensa Yhdysvalloissa. Kaikki halukkaat ovat voineet varata yksikkönsä, mutta se saa jonotuslista kasvamaan. Niin paljon ja sillä tavalla, että jenkkidivisioonasta vastaavat ovat antaneet käskyn virastoille, joita heillä on kaikkialla maassa. Eri lähteiden mukaan, kuten Automotive News, rajoittaa tilauksia, jotka sisältävät viimeisen odotuksen…

Ilmeisesti heillä on joitain logistisia ongelmia tehtaalla, jossa Nissan kokoaa Ariyan. Näin ollen tilaukset eivät toimi niin nopeasti kuin asiakkaille alun perin luvattiin. Tämä näin ollen ärsyttää niitä, jotka ovat jo varanneet yksikkönsä etukäteen ja yritys ei halua sävyn nousevan toivottua enemmän. Siksi iskulause on selvä: «ole hyvä ja anna heidän odottaa mahdollisimman vähän».

Toistaiseksi emme tiedä kuinka menestynyt Nissan Ariya on Yhdysvalloissa. Syynä tähän on se, että japanilainen talo ei ole vielä ilmoittanut, kuinka monta se on myyty ennakkovarauksen kautta. Meidän on odotettava, saadaanko ongelma ratkaistua pian, koska Ariya ei ole vielä tullut myyntiin Euroopassa. Jos ei, se voi monimutkaistaa brändin suunnitelmia ja saada sen menestyksen varjostamaan sen ulkopuoliset ongelmat.

Lähde – Automotive News