Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Muistan edelleen nostalgialla, kun Hyundai saapui Eurooppaan. Sitten eteläkorealaista yritystä pidettiin «tunkeilijana», koska se halusi yhdessä Kian kanssa asemoida itsensä loogiseksi brändiksi järkevillä tuotteilla. Ja melkein kaikki hänen kilpailijansa eivät pitäneet siitä, koska he pitivät häntä, ja aivan oikein, vaarana, jolla oli paljon potentiaalia. Elämme nyt vuotta 2022 ja hänen huonot enteensä ovat jo todellisuutta: monissa tapauksissa hän on voittanut ne. Todiste löytyy hyundain loistoa.

Muistatko, kun he myivät lippulaivansa Grandeur XG:n Euroopassa? Se tapahtui vuonna 98, ja monet nauroivat kritisoidessaan sen viimeistelyä tai sen teknologista tasoa, koska se oli oikeutetusti vielä askeleen kilpailijoitaan jäljessä. Mutta se oli kolmannessa erässä ja näinä päivinä debytoi seitsemäs sukupolvi että jos katsot tarkasti, hyppy eteenpäin on petollinen. Niin paljon, että monet ihmettelevät, miksi tämä malli ei ole mennyt Genesisiin.

Hyundai Grandeur tunnetaan Etelä-Korean ulkopuolella nimellä Azera…

Täysin uuden Hyundai Grandeur 10:n ulkokuva

Kerromme syyn: Vuodesta 1986 lähtien Grandeur on ollut Hyundain lippulaiva ja ASEAN-alueen maissa sillä on uskollinen asiakaskunta. Viimeksi kuulimme hänestä muutama vuosi sitten, tarkemmin sanottuna marraskuussa 2019. Syynä oli se, että kuudes erä päivitettiin hienovaraisella uudelleentyylillä. Nyt, kun siitä on kulunut kolme vuotta, seitsemäs saapuu erittäin radikaalilla muotoilulla, joka jättää edeltäjänsä vanhaksi.

Vaikuttavin asia uudessa Grandeurissa on etuosa joka yhdistää ohuen LED-nauhan, joka peittää korirakenteen koko leveyden. Omalta osaltaan pääoptiikka on sijoitettu alemmas a itsenäinen moduuli mikä se on puskurin ja suuren etusäleikön puolivälissä. Tulos: on kuin Staria-minibussi menettäisi korkeutta ja sillä olisi dynaamisempi siluetti. Lopuksi on pienempi ilmanotto, joka vastaa grilliä.

Jos jäämme jälkeen, meillä on ovien kahvat, jotka ovat samassa tasossa korirakenteen kanssa, jos niitä ei käytetä. Ja retro-elementti on C-pilarin ikkuna, joka muistuttaa vuoden 1986 Grandeuria joka puolestaan ​​oli uusittu Mitsubishi Debonair. Lopuksi takaosa osoittaa voimakasta pudotusta ja on viimeistelty LED-viivalla, kuten edessä. Tavaratilan kannessa on nimi «Grandeur» ja alapuolella on musta nauha, joka ympäröi koria.

Sisustus säilyttää edeltäjänsä ylellisyyden tason erottuen edukseen kaksinkertainen kojelaudan näyttö ja kolmas, joka menee alapuolelle, konsolissa. Sen avulla kuljettaja voi ohjata LVI-järjestelmää sekä sitä, mitä takana on, koska heillä on myös toinen näyttö. Omalta osaltasi ohjauspyörän muotoilu muistuttaa alkuperäistä ja koko sisustus on puettu Nappan-nahaan vaalein sävyin ja jaloin materiaalein, kuten puu.

Milloin uusi Grandeur tulee markkinoille…?

Täysin uuden Hyundai Grandeur 8:n ulkokuva

No, toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin uusi Grandeur tulee virallisesti markkinoille.. Itse asiassa niiden teknisiä tietoja tai mekaanista valikoimaa ei ole vielä julkaistu. Tiedämme vain, että se saapuu vuoden 2023 mallina, mutta tämä data ei anna paljon selvyyttä, vaikka se antaa vihjeitä ymmärtää, mistä brändi julkaisee uutta tietoa tulevina viikkoina. Todellakin, olkoon teille selvä, että hän ei palaa Eurooppaan…

Lähde – Hyundai