Hyundai päivittää koko mallistonsa pakkomarsseihin. Kyse ei ole siitä, että heidän mallinsa olisivat veteraaneja tai heillä ei olisi mitään tekemistä kilpailijoidensa kanssa, mutta he haluavat olla edelläkävijöitä kaikessa. Meillä on paras todiste Kiasta ja siitä, miten se on kääntynyt Sportage ja Niro -konsepti. Kuka aikoi kertoa meille muutama vuosi sitten, että heillä olisi sen tason tekniikka ja ennen kaikkea suoritusten laatu. Huomioi, sillä yllätyksiä tulee…

Kuten tiedät, Kia Niro ja Hyundai Kona ovat käytännössä sama auto. Tekniset veljet, jotka, jotta he eivät astu maahan, käyttävät erilaisia ​​​​malleja ja varusteita. No, se on yhden ja toisen kaupallinen menestys, että heidän vastaavat tuotemerkit ajattelisivat ottaa erittäin tärkeän askeleen. Ilmeisesti i30:n ja Ceedin vaihto olisi ilmassa. Voitko kuvitella syitä? Uskotko, että he lakkaavat tarjoamasta kompaktia…?

Toistaiseksi se on huhu, mutta kaikki viittaa siihen, että Hyundai Kona voisi «välipalaa» i30:n

Kia Sportsage 2022

Kuten tiedät, SUV-autojen myynti ei ole saavuttanut kattoa ja yritykset tietävät sen. Lisäksi ne ovat parhaita ajoneuvoja ottamaan askeleen sähköistämiseen, koska ne ovat suurempia, joten ne voivat leikkiä akuilla. Siksi ne ovat ennakkovartija, jota kaikki merkit käyttävät nollapäästöisten mallien lanseeraamiseen. ja tulevaisuus hyundai kona toistaa saman toiston kuin nykyinen: tarjoavat hybridi-, pistokehybridi- ja puhtaasti sähköisen valikoiman.

Pitäen mielessä, että se tekee tärkeän määrällisen ja laadullisen harppauksen oli varaa ottaa hallinta i30:ltä. Koska se on enemmän auto ja myös helpompi myydä ja kannattava, Hyundain tilit olisivat tasapainossa. i30, kun uusi Kona näkee valon, on pienempi ja vaikka emme halua myöntää sitä tiivisteet ovat lamassa. Jos näemme myyntiluettelot päivä päivältä, ne menettävät enemmän yleisön osuutta ja huomiota.

Ja saatat kysyä, mistä me tiedämme tämän? No, toistaiseksi se on huhu, mutta sillä on kaikki maailman perusta. On olemassa useita lähteitä, jotka on tehty Vakoilukuvia uudesta Hyundai Konasta. Niissä näet a antelias malli, samanlainen kuin viimeaikainen Kia Niro. Lisäksi heillä on tietoja, jotka näyttävät vahvistavan tämän hypyn yhden ja toisen tuotemerkin valikoimassa. Ne kuitenkin valaisevat myös sitä, että i30:llä voi vielä olla tulevaisuutta…

Jos katsomme lukuja, näemme sen Kia Ceed kaikissa versioissaan myydään Euroopassa enemmän kuin koko i30-mallisto. Temppu on, että siinä on XCeed-versio ja se voi olla avain Hyundain kompaktin säästämiseen. Vaikuttaa siltä, ​​että he kehittäisivät i30X:ää uudelle sukupolvelle, vaikka tällä hetkellä he ovat nähneet sen vain vakoilukuvissa. Ja sinä, haluaisitko i30:n kuolevan Konan hyväksi?

Lähde – L’argus