Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Olet ehkä unohtanut hänet, mutta Hyundai Sonata oli myynnissä useita vuosia Euroopassa. Ongelmana on, että sen kilpailu ei koskaan tehnyt sen helpoksi ja eteläkorealainen brändi päätti vetää sen pois markkinoilta. antaa a vakaampi ja luotettavampi kuva lanseerasi i40:nmutta oli myöhäistä. SUV:t söivät markkinoita ja tämä oli yksi sen vaurioituneimmista osista. Mutta on edelleen maita, joissa heillä on erittäin uskollinen yleisö.

Yksi Hyundai Sonatan tärkeimmistä linnakkeista niin myynnin kuin kaupallisen kuvankin osalta on EEEU. Sieltä brändi on lähettänyt erilaisia ​​signaaleja kohti uutta sukupolvea. Kyllä, koska vaikka sedaneissa on a edelleen kunnioitettava markkinaosuus, osoittavat myös uupumuksen merkkejä. Tästä syystä brändin suunnittelutiimi olisi päättänyt antaa sille a käännä konseptisi Y nämä renderöinnit voivat olla vihje.

Hyundai Sonta voisi tehdä aivan uuden resgylingin tai sukupolven, joka ottaa harppauksen ja tuo estetiikkansa lähemmäksi Ioniq 6:ta…

Kolesan uusi Hyundai Sonata sivu-taka renderöinti

Ottaen huomioon uuden suunnan, jonka Hyundai haluaa antaa uusittu Sonata Mieleen tulee seuraava kysymys: Muistatko, milloin nykyinen sukupolvi debytoi? Se oli vain kolme vuotta sitten ja silloinkin sen suunnittelusta käytiin kiistaa. Edelliseen sukupolveen verrattuna siinä oli riskialtisempi siluetti ja kattolinjan jyrkkä pudotus, joka toi sen lähemmäksi coupéja. Tulos: yleisö ei antanut hänelle hyväksyntäänsä kuten ennen.

Siksi viime vuosina Hyundai Sonatan myynti on laskenut Yhdysvalloissa. Ja kuten kaksi dataa osoittavat: viisi vuotta sitten sen vuosikertymä ylitti 200 000 yksikköä ja viime vuonna 2021 se ei saavuttanut 80 000 yksikköä. Tästä syystä brändin johto on päättänyt antaa sille uuden ilmeen parantaakseen näitä lukuja. Vaikka jotkut sanovat, että se olisi sen uudelleenmuotoilun vuoksi, se näyttää joka tapauksessa tarpeelliselta.

Y nämä renderöinnit ovat todiste Hyundain suunnitelmista Sonatan suhteen. Edessä näkyy, että ajovalot ja säleikkö ovat kehittyneet rajusti ja ovat lähempänä viimeisimmän Ioniq 6:n vastaavia. Merkittävin asia sarjassa on LED-nauha massiivisen jäähdyttimen säleikön päälle ja kaksi valoa puskurin kulmissa. Takaosa puolestaan ​​saa vähemmän muutoksia, hienommalla optiikalla ja yhtenäisellä keskellä.

Myös puskurit vaihtuvat puolestaan. Etuosa on yksinkertaisempi ja lähes olematon, koska grilli tulee paikalleen. Takaosa on tyylikkäämpi uudella diffuusorilla, vaikka nykyisen mallin kaksoispakojärjestelmä on edelleen olemassa. Sisällä ei ole kuviamutta kaikki viittaa siihen Siitä tulee nykyaikaisempaa ja laadukkaampaa. Kaiken kaikkiaan tämän esteettisen kehityksen pitäisi olla virallinen kuukausien kuluttua, vaikka meillä saattaa olla yllätyksiä…

Lähde – Kolesa