Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Aikakaudesta tähän osaan tila-autot elävät hyvin monimutkaista aikaa. Voisi sanoa, että se on enemmän kuin vaikeaa, koska se on kestämätön, koska Citroënin kaltaiset yritykset ovat poistaneet tämäntyyppiset korit valikoimastaan. Sen antamilla kaupallisilla tuloilla ja nykyään neljä valmistajaa vetoaa niihin. Ja yksi niistä, joista on eniten puhuttavaa, on hyundaikoska sellaisten mallien julkaisun myötä Staria haluaa kääntää markkinat ympäri.

Kollegani Diego Ávila kertoi hänestä testissä, johon hänellä oli tilaisuus. No, näyttää siltä, ​​että yritys ei pelkää kohdata haasteita ja on uskaltanut tuoda markkinoille toisen tila-auton. Se on noin hyundai stargazer jonka näet näissä kuvissa ja että rehellisesti sanottuna se näyttää todella houkuttelevalta ja modernilta. Brändin johtoryhmä ei kuitenkaan ole mennyt hulluksi ja odotetusti sen myynti rajoittuu uskollisimmille markkinoille…

Hyundai Stargazerin ei ole tarkoitus saapua Eurooppaan, se jää Aasian ja Tyynenmeren alueelle…

hyundai stargazer

Eurooppa ei kuulu niihin, koska vaikka Hyundai Stargazer pelaa crossover-tyyliä, osoittaa suoraan tila-autoihin. Joka tapauksessa sen siluetissa yhdistyvät vanhempaa veljeään Stararia muistuttavat linjat ja kilpaileva malli, joka on otettu erittäin hyvin vastaan ​​Thaimaassa: Mitsubishi Xpander. Kokonaisuutena se näyttää houkuttelevalta ja sen runko, joka on 4,46 metriä pitkä, sallii itselleen ylellisyyden tarjota tilava sisustus.

Kyllä, koska toisessa Hyundain jakamassa kuvassa voimme nähdä sen Siinä on jopa 7 paikkaa. Tässä tapauksessa ne pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman suuren mukavuuden ja tätä varten kaikki selkänojat ovat taitettavat pöydät ja USB-liitännät latausta varten. Kuljettajalla on puolestaan ​​konfiguroitava 4,2 tuuman digitaalinen kojetaulu ja a 8 tuuman keskuskosketusnäyttö ja alusta langattomalle lataukselle.

Hyundai Stargazer epäonnistuu siinä, että siinä ei ole panoraamalasikattoa. Ja ihmettelet syytä sanoa tämä, mutta se on hyvin yksinkertainen: jos käännämme sen nimen espanjaksi, olemme ennen merkin tähtitieteilijää. Puns syrjään, tämän tila-auton mekaaninen toimintasäde on rajoitettu a 1,5 litran bensalohko siirtymä, joka tuottaa a suurin teho 115 hv ja vääntömomentti pysyy 145 Nm:ssä.

Aasian ja Tyynenmeren alueelle suunniteltu malli on kaksinkertainen. Käsikäyttöiselle osalle, jossa on 6 suhdetta tai automaattiselle CVT-tyyppiselle jatkuvatoimiselle variaattorille. Turvallisuuden osalta Hyundai ilmoittaa, että se sisältää vakioelementtejä, kuten kuolleen kulman törmäysvaroitus ja kaistanpitoavustin. Joka tapauksessa ihmetyttää Ehkä parilla korjauksella hänellä ei ehkä ole mahdollisuuksia Euroopassa?

Kuka tietää mitä…

Lähde – Hyundai