Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Autoalan sähköistäminen tuo haasteiden lisäksi suuria etuja. Jos yritykset eivät halua upota, niiden on saatava toimensa yhteen, jotta kilpailijat eivät ohita niitä. Ja tämä ei koske vain heidän myyntiään ja voittojaan, vaan maineesta, joka heidän on ansaittava saavuttaessaan suosion yleisön keskuudessa. Ja seurattava tie ei tule olemaan helppo, mutta on jo rakentajia, jotka miettivät, kuinka antaa hyvä isku.

Hyundailla, Kian ja Genesiksen ohella, on paljon sanottavaa tässä sähköistymisessä. Etelä-Korean talo ja sen tytäryhtiöt tekevät jo kovasti töitä tehdäkseen «akkukäyttöisistä» malleistaan ​​vakuuttavia. Toistaiseksi Ioniq 5 ja EV6 he ovat pitäneet, mutta toinen ja toinen eivät ole muuta kuin tulevan keihäänkärki. Jos heidän suunnitelmansa menevät sen mukaan, mitä heillä on mielessään, heillä on pian kaksi sähköisiä kaupunkiajoneuvoja valikoimassaan. Ja ole varovainen, niiden hinnat ovat erittäin oikeudenmukaisia…

Hyundai ajattelisi 20 tuhatta euroa perushinnaksi Ioniqilleen…

Testaa Hyundai IONIQ 5

Kaikki nämä kuukaudet olemme osallistuneet huhujuhliin. Suurin osa ilmoitti Hyundain ja Kian lanseeraavan sähkökäyttöiset hyötyajoneuvot kilpailemaan Volkswagen-konsernin suunnittelemia ajoneuvoja. Mutta vasta tähän mennessä olemme saaneet virallista vahvistusta yhdeltä «valkosipuliin» osallistuvalta merkiltä. Se on ollut Hyundai Motor Europen markkinointipäällikkö Andreas-Christoph Hofmann, joka on vahvistanut tämän.

Heidän sanoensa he työskentelevät a pienempi sähköauto kuin Ioniq 5. Syynä tähän on se, että EU:n yhä tiukentuvia päästömääräyksiä on noudatettava. Mutta vaikka tämä projekti näyttää erittäin hyvältä, siihen liittyy pari ongelmaa. Tarjota hinta noin 20 tuhatta euroa Heidän on edettävä erittäin hienosti kehityksensä kanssa, koska rahan ansaitseminen tämäntyyppisellä ajoneuvolla on vaikeaa.

Tämä on tärkein syy Hyundaissa he ovat asettaneet etusijalle Ioniq 5, 6 ja 7 -mallien kehittämisen ja lanseerauksen jotka eivät ole vielä tulleet markkinoille. Ja tähän asti voimme laskea, koska Hyundai ei ole ilmoittanut tämän sähkölaitoksen likimääräistä julkaisupäivää. He ovat merkinneet kalenteriinsa 2024 7. debyyttiä varten emmekä ehkä näe sitä Euroopan teillä, koska se on suunniteltu ja suunniteltu Yhdysvaltoja varten.

Kiinnitämme jatkossakin huomiota sen askeleisiin, mutta kun otetaan huomioon sen hyökkäys sähkömalleihin, voimme saada yllätyksen milloin tahansa. Ei ole yllättävää, he tähtäävät tuoda markkinoille jopa 11 nollapäästöistä mallia ennen tämän vuosikymmenen loppua. Kärsivällisyyttä…

Lähde – Cochespias