Tässä vaiheessa peliä kukaan ei epäile Kova kilpailu autoalalla. Pysyäkseen pelissä valmistajien on käytettävä valtavia summia rahaa kehittääkseen malleihinsa tulevaa tekniikkaa. Mutta lisäksi tämä ponnistus vaatii usein täydennystä. Tätä varten siitä on tullut normi merkkien välisten liittoutumien ja yhdistysten allekirjoitus. Vaikka et osallistuisi, ne tavoittavat myös muita segmenttejä…

Teollisuusajoneuvot ovat myös osa autoalaa, vaikkakin pienemmässä määrin. Ja uskokaa tai älkää, siinä pelaavien valmistajien on myös tasapainotettava tilinsä, jotta ne eivät mene miinukseen. sieltä sinne Hyundain ja Ivecon tasoisten pelaajien on etsittävä kumppaneita jatkaakseen kasvuaan. Tiesitkö, että molemmat merkit etsivät työtovereita, joiden kanssa jakaa kulut? Kyllä, ja nyt he kertovat meille suunnitelmistaan.

Iveco haluaa Hyundai-verkostolle ja aasialaisille italialaisten kokemuksen…

Iveco Group - Hyundai Motor Companyn yhteisymmärryspöytäkirja

Mutta ennen kuin selitän kaiken, älä kysy itseltäsi tätä kysymystä. Millä maalilla Iveco ja Hyundai yhdessä? No, vaikka et uskoisikaan sitä enemmän kuin miltä näyttää. Ilmoita ensin, että he ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen arvioidakseen a tulevaa yhteistyötä. Tässä tapauksessa he harkitsevat teknologian jakamista sähkövoiman, ajoneuvoautomaation ja liitettävyystekniikka hyötyajoneuvoihin kevyt ja raskas.

hyundai kokeile a vetypolttokennokuorma-autokanta Sveitsissä. Muiden päästöttömien rahtikuljetusmuotojen lisäksi. Omalta osaltaan, ivecoDaily-, T-Way- ja S-Way-sarjoillaan, on johtava Lämpömoottorit toimivat vähemmän aggressiivisilla polttoaineilla ilmakehän kanssa. Näkyvimpiä ovat nestemäinen metaani (LNG) ja kaasua (CNG) tai parhaiten myyneen Dailyn sähköistäminen.

Mutta nämä eivät ole ainoita syitä, miksi yhtä ja toista tarvitaan. Ivecolla on yksi Euroopan suurimmista myyntiverkostoista ja Hyundai haluaa tehdä harppauksen vanhalle mantereelle. Lisäksi italialainen on varmistanut, että tämä liitto ei häiritse sitä, jonka hän on jo solminut amerikkalaisen Nikolan kanssa. Jos et tiennyt, he työskentelevät yhdessä heidän kanssaan täydellisen valikoiman raskaita sähkö- ja vetyajoneuvoja kuljetuksiin.

Kaiken kanssa, allekirjoitusseremonia pidettiin Hyundain pääkonttorissa Soulissa. Toistaiseksi ei ole päivämääriä tai arvioitua määräaikaa aikeistaan ​​ilmoittaa. Joudumme odottamaan vähän kauemmin, mutta näyttää siltä, ​​että se on todellisuutta pian. kärsivällisyyttä herrat…

Lähde – Iveco – Hyundai