Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Jeepin tärkein uutuus Pariisin autonäyttelyssä on Avenger. He halusivat kuitenkin antaa sille käänteen näyttääkseen, kuinka sarjan karmein versio voisi olla. Se on noin Jeep Avenger 4×4 tai mikä on sama, leikkisin ja leikkisin käänne kaikista markkinoille saatavista. Lisäksi kyse ei ole vain ulkonäön muutoksesta, sillä vaikka se ei ole virallista, kaikki viittaa siihen, että insinööritiimi olisi vaihtanut tekniikkaansa.

Kuten jo tiedät, koska olemme jo kertoneet sinulle Kostajan salaisuudet, edessämme on sähköinen B-maastoauto. Hänen kokonsa on edelleen 4,08 metriä, mutta hänen ihonsa alla hän debytoi Stellantisin kehittämän STLA Small -alustan. Ja tämä yksityiskohta tekee siitä a paljon monipuolisempi malli kuin serkkunsa Peugeot, Opel tai DS. Syynä on se, että he voivat leikkiä teknisillä kokoonpanoillaan, ja siksi Jeep uskaltaa esitellä täyden 4 × 4 -version…

Jeep Avenger 4 × 4 -konsepti voisi sisältää toisen sähkömoottorin takana…

Jeep Avenger 4x4 -konsepti

syöttö, Jeep Avenger 4 × 4 on aggressiivisempi korisarja. Se on havaittavissa koristeellaan, mutta on muitakin merkkejä, jotka osoittavat sen. Siinä on 21º hyökkäyskulma, 20º vatsaan ja 34º ulostulokulma 20 senttimetrin korkeudella tai vapaalla etäisyydellä maahan. Mutta mielenkiintoisin, vaikka se on vahvistamaton huhu, olisi hänen ihonsa alla. Näyttää itsestään selvältä, että Jeep olisi sisältänyt a toinen sähkömoottori taka-akselilla tehdä siitä neliveto…

Siinä tapauksessa, voimansiirron lopputehon tulee ylittää 115 kW ja 260 Nm alkuperäisestä 4xe:stä. Jos nämä huhut pitävät paikkansa, 54 kWh:n akun autonomian pitäisi olla pienempi, vaikka se olisi noin 400 kilometriä. Ja lopuksi olisin Selec-Terrain off road -ohjelma parantaa motorisia taitojasi. Siitä ei puuttuisi erilaisia ​​ajomuotoja, kuten Normal, Eco, Sport ja off road Lumi (lumi), Mud (muta) ja Sand (hiekka).

Mitä tulee ulkonäköösi Avenger 4×4 on lihaksikkaampi leveämpien puskureiden ansiosta, lisäsuojaelementtejä tai lisä-LED-ajovalosarjaa. Edessä on myös joitain kattotankoja, joissa on hihnat pakettien kiinnittämiseksi tai siniset vetorenkaat. Konepellissä on häikäisyä estävä tarra ja myös etusäleikkössä ja kattotelineessä on erikoiskäsittely, joka kestää naarmuja.

Lopuksi, Emme voi sivuuttaa kaikkia sähkösinisiä yksityiskohtia jotka, kuten hyvin tiedät, ovat yksiselitteinen merkki Jeepin sähköisistä versioista. Erityisesti mainittakoon konepellin ilmanpoistoaukko, Jeep-logo etupyörän kaaren alla tai takahajottimen koriste-elementit. Vielä ei ole virallista, tuleeko se markkinoillevaikka siinä on kaikki korvamerkit, jotka pian näemme sen jälleenmyyjissä.

Lähde – Jeep