Saltar al contenido

Kaksivärinen maalaus

4 de agosto de 2021
Kaksivarinen maalaus

Ajoneuvon räätälöinti Se on aina ollut yksi jokaisen omistajan toiveista, ja monille heistä korin väri on epäilemättä yksi tähtivalinnoista uuden auton hankinnassa.

Viime vuosina markkinoille on tuotu kaksivärimaalia, ja on jo monia merkkejä, jotka tarjoavat tämän ominaisuuden eri malleissa. Tämä esine on vain maalaus auton korista kaksi eri sävyä, joka ei sisällä kulkuväylille tyypillisiä mustia muovielementtejä tai maastoautoja, kuten katumaastureita.

Kehitysprosessi

Ei ole epäilystäkään siitä, että kun ajatellaan kaksisävyistä autoa, mieleen tulevat 20- tai 30-luvun mallit, ja siksi monet nykyiset valmistajat turvautuvat siihen, kun he haluavat luoda tietyn ilman vuosikerta.

Tuolloin työ oli käsityöläinen ja jokaisella heistä oli oma tyylinsä, ja asiakas osallistui aktiivisesti prosessiin. Itse asiassa nykyinen tilanne ei ole liian erilainen, koska kaksivärinen maalausprosessi sitä ei voida suorittaa kokonaan koneellakohteeseen ja asiakas puuttuu monissa tapauksissa ajoneuvon mukauttamistyyliin.

1628059218 951 Kaksivarinen maalaus

Elementit, kuten katto, pilarit tai ääriviivat, maalataan yleensä vaihtoehtoisella sävyllä, joka vaatii ensimmäisen perusvärin, johon kontrastiväri levitetään manuaalisesti, jotta vältetään roiskeet automaattisesta järjestelmästä. Se on tässä toisessa vaiheessa, kun on käytettävä naamiointitekniikka tai tekniset nauhat jotka estävät maalin hakeutumisen ja kestävät korkeita lämpötiloja.

On myös vaihtoehtoinen ja halvempi tekniikka, joka on vinyyli-, pääasiassa mustana, harmaana tai valkoisena. Toisaalta sen kesto on lyhyempi eikä autopesua ole suositeltavaa käyttää säännöllisesti.

Tyyliasia

Kaksivärinen maali voi antaa a täysin erilainen luonne samaan malliin, urheilullisempi, tyylikkäämpi tai nuorekkaampi riippuen jokaisen ostajan valinnasta, joka saa myös vastineeksi tietyn tason yksinoikeuden, koska saman valitun viimeistelyn omaavaa ajoneuvoa on vaikeampi löytää.

Valmistajalle se on myös edullista, koska tämäntyyppinen maali liittyy yleensä sarjan korkeimpiin malleihin, mikä tarkoittaa korkeammat laitteet ja kustannukset, mikä johtaa korkeampaan voittomarginaaliin brändille.

Oliko tästä viestistä apua?