Pari viikkoa sitten Kia ilmoitti tulevaisuuden suunnitelmistaan. Niissä sähköistys on keskeisessä asemassa keskittymällä eniten uutuuksia. Itse asiassa, he toivovat, että vuoteen 2027 mennessä ensimmäisiä on 14 ja sen myynti maailmanlaajuisesti saavuttaa yhteensä 1,2 miljoonaa kappaletta vuoteen 2030 mennessä. Ensimmäisenä valoon tulee EV9, jonka he esittelivät julkisesti muutama kuukausi sitten. Se on vuonna 2023, mutta vallankumous tulee siitä lähtien.

Jos et muista kehitteillä olevia malleja, annamme sinulle nopean yhteenvedon. Kaksi maastoautoa (yksi omistettu), strateginen malli kehittyville markkinoille ja apuohjelma mikä tarkoittaa pääsyä portfolioosi. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että tilaa olisi vielä yhdelle tai kahdelle mallille, jotka eivät olisi tässä listassa tai jos ovat, se ei ole hyvin kirjoitettu. Huhujen mukaan olisi kaksi noutoa joka saapuisi, ja ainakin yksi kaikille…

Kian avoautoissa olisi sähköversioiden lisäksi endotermiset moottorit…

Kia Concept EV9

Eri lähteiden mukaan, kuten Automotive News, Kian sisäpiiriläinen paljasti, että merkki olisi seuraavassa vaiheessa

«Tutkimassa mahdollisuus globaaliin kori-runkoon pakettiautoonluultavasti keskikokoisessa segmentissä, kuten Toyota HiLux»

Jos tämä paljastus yllättää sinut, älä, koska on toinen, joka on vielä mehukkaampi. Ilmeisesti tämä sama lähde olisi ilmoittanut Automotive Newsille, että alusta olisi monienergiainen. Toisin sanoen lämpömoottoreiden liikuttamisen lisäksi ne voisivat myös ulottua sähköiset versiot. Siksi se ei olisi sama alusta, jonka tunnemme jo toisessa Hyundai-konsernin poiminnassa, Santa Cruz Sitä myydään jo Yhdysvalloissa.

Jos kaikki menee Kian mukaan, on enemmän kuin todennäköistä, että tämä tukikohta on uusi Integroitu modulaarinen arkkitehtuuri (IMA) joka saapuu vuonna 2025. Sillä ne korvaavat e-GMP:n, joka jo elävöittää muun muassa Hyundai IONIQ 5:tä tai EV6:ta. Lisäksi se vastaa huhuja, joita muut tiedotusvälineet, kuten Australian Carsales, ovat kertoneet viime päivinä. Itse asiassa he uskaltavat osoittaa, että eteläkorealainen yritys pystyisi kohtaamaan kilpailijansa, kuten Toyotan tai Fordin.

Meidän on oltava erittäin tarkkaavaisia ​​Kian askeleissa, koska jos on totta, että se suunnittelee kahta noutoa ja sen lisäksi niillä tulee olemaan globaali luonne, On todennäköistä, että jotkut päätyvät Eurooppaan. kärsivällisyyttä herrat…

Lähde – Automotive News